Nabeschouwing Yeni Malatyaspor - Rizespor (1-3) || Super Lig 2021/2022

Zondag 8 mei 2022 - 15:00 uur

In de Super Lig 2021/2022 neemt Yeni Malatyaspor het zondag 8 mei 2022 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Rizespor. De wedstrijd wordt gespeeld in Malatya İnönü Stadyumu in Malatya.

Via de Yeni Malatyaspor - Rizespor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Yeni Malatyaspor - Rizespor (1-3)

Het Super Lig duel tussen Yeni Malatyaspor en Rizespor is onder leiding van scheidsrechter Sarper Barış Saka geëindigd in een 1-3 overwinning voor Rizespor. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door A. Umar, waarmee Rizespor met 0-1 de leiding nam. Rizespor vergrootte in de 11e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Y. Sarı op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 46e minuut wist Yeni Malatyaspor de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via R. Çağıran.

Na 64 minuten werd de voorsprong voor Rizespor vergroot nadat J. Pohjanpalo de 1-3 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Rizespor.

LIVE Yeni Malatyaspor - Rizespor 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Yeni Malatyaspor - Rizespor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Rizespor Doelpunt A. Umar met assist van G. Gönül Rizespor 0-1
9' Gele kaart Rizespor Gele kaart voor G. Gönül Rizespor
11' Doelpunt Rizespor Doelpunt Y. Sarı met assist van Carlos Ponck Rizespor 0-2
33' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel Karim Hafez voor M. Sarıkaya Yeni Malatyaspor
46' Doelpunt Yeni Malatyaspor Doelpunt R. Çağıran met assist van B. Tetteh Yeni Malatyaspor 1-2
46' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel U. Taniş voor M. Altıntaş Yeni Malatyaspor
62' Wissel Rizespor Wissel Ronaldo Mendes voor D. Hümmet Rizespor
62' Wissel Rizespor Wissel J. Pohjanpalo voor P. Cissé Rizespor
62' Wissel Rizespor Wissel Y. Bolasie voor A. Umar Rizespor
64' Doelpunt Rizespor Doelpunt J. Pohjanpalo met assist van L. Phiri Rizespor 1-3
69' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel B. Yaman voor H. Osman Yeni Malatyaspor
74' Gele kaart Rizespor Gele kaart voor Carlos Ponck Rizespor
77' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel M. Akşit voor A. Damlu Yeni Malatyaspor
77' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel B. Mert voor R. Çağıran Yeni Malatyaspor
85' Wissel Rizespor Wissel K. Kanatsızkuş voor Y. Sarı Rizespor
87' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor J. Nshimirimana Yeni Malatyaspor
88' Wissel Rizespor Wissel E. Tecimer voor E. Sabo Rizespor
Video hoogtepunten en samenvatting Yeni Malatyaspor - Rizespor
Opstellingen Yeni Malatyaspor - Rizespor
De opstellingen van Yeni Malatyaspor en Rizespor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Yeni Malatyaspor gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Rizespor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.