Nabeschouwing Adana Demirspor - Ümraniyespor (1-0) || Super Lig 2022/2023

Zaterdag 27 augustus 2022 - 20:45 uur

In de Super Lig 2022/2023 neemt Adana Demirspor het zaterdag 27 augustus 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Ümraniyespor. De wedstrijd wordt gespeeld in 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu in Adana.

Via de Adana Demirspor - Ümraniyespor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Adana Demirspor - Ümraniyespor (1-0)

Het Super Lig duel tussen Adana Demirspor en Ümraniyespor is onder leiding van scheidsrechter Kadir Sağlam geëindigd in een 1-0 overwinning voor Adana Demirspor. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door K. Rodrigues, waarmee Adana Demirspor met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Adana Demirspor dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Adana Demirspor.

LIVE Adana Demirspor - Ümraniyespor 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Adana Demirspor - Ümraniyespor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Adana Demirspor Doelpunt K. Rodrigues met assist van B. Ndiaye Adana Demirspor 1-0
16' Gele kaart Ümraniyespor Gele kaart voor A. Mrsic Ümraniyespor
44' Gele kaart Adana Demirspor Gele kaart voor A. Dzyuba Adana Demirspor
46' Wissel Ümraniyespor Wissel U. Nayir voor A. Bettaieb Ümraniyespor
46' Wissel Ümraniyespor Wissel K. Kayra Yilmaz voor A. Mrsic Ümraniyespor
46' Wissel Adana Demirspor Wissel M. Balotelli voor A. Dzyuba Adana Demirspor
48' Gele kaart Ümraniyespor Gele kaart voor T. Glumac Ümraniyespor
59' Wissel Adana Demirspor Wissel G. Inler voor B. Stambouli Adana Demirspor
60' Wissel Adana Demirspor Wissel Y. Belhanda voor B. Bjarnason Adana Demirspor
63' Wissel Ümraniyespor Wissel O. Ayik voor M. Mimaroglu Ümraniyespor
72' Wissel Adana Demirspor Wissel Y. Sari voor B. Akintola Adana Demirspor
72' Wissel Ümraniyespor Wissel V. Gheorghe voor E. Lenjani Ümraniyespor
81' Wissel Adana Demirspor Wissel S. Guler voor H. Onyekuru Adana Demirspor
82' Gele kaart Adana Demirspor Gele kaart voor K. Rodrigues Adana Demirspor
83' Wissel Ümraniyespor Wissel Y. Del Valle voor S. Goksu Ümraniyespor
Video hoogtepunten en samenvatting Adana Demirspor - Ümraniyespor
Opstellingen Adana Demirspor - Ümraniyespor
De opstellingen van Adana Demirspor en Ümraniyespor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Adana Demirspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Ümraniyespor zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Coach Vincenzo Montella
Voorbeschouwing Adana Demirspor - Ümraniyespor

Adana Demirspor en Ümraniyespor treffen elkaar in de 4e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kadir Sağlam en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Adana Demirspor en Ümraniyespor elkaar treffen in de Super Lig.

Winst Adana Demirspor 0
Winst Ümraniyespor 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Adana Demirspor op een 5e positie staat, terwijl we Ümraniyespor terugvinden op de 15e plaats.