Nabeschouwing Alanyaspor - Giresunspor (1-1) || Super Lig 2022/2023

Zondag 2 oktober 2022 - 13:30 uur

In de Super Lig 2022/2023 neemt Alanyaspor het zondag 2 oktober 2022 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Giresunspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Bahçeşehir Okulları Arena in Alanya.

Via de Alanyaspor - Giresunspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Alanyaspor - Giresunspor (1-1)

De Super Lig 2022/2023 wedstrijd tussen Alanyaspor en Giresunspor geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor Serginho in de 4e minuut, waardoor Giresunspor met een man minder kwam te staan. Een penalty zorgde er later in de 65e minuut voor dat Giresunspor via G. Saglam op 0-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte J. Balkovec namens Alanyaspor in de 81e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Alanyaspor - Giresunspor 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Alanyaspor - Giresunspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Rode kaart Giresunspor Rode kaart voor Serginho Giresunspor
10' VAR: Afgekeurd doelpunt Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel Alanyaspor
21' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor O. Targhalline Alanyaspor
27' Gele kaart Giresunspor Gele kaart voor R. Arias Giresunspor
29' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor U. Gunes Alanyaspor
33' Wissel Alanyaspor Wissel O. Aydin voor J. K. Rassoul Alanyaspor
46' Wissel Alanyaspor Wissel L. Fer voor O. Targhalline Alanyaspor
46' Wissel Alanyaspor Wissel D. Candeias voor U. Gunes Alanyaspor
61' Wissel Giresunspor Wissel B. Kuwas voor R. Bajic Giresunspor
61' Wissel Giresunspor Wissel R. Mejia voor M. Akpinar Giresunspor
62' Wissel Alanyaspor Wissel E. Bekiroglu voor P. Pereira Alanyaspor
65' Penalty Giresunspor Penalty G. Saglam Giresunspor 0-1
71' Wissel Alanyaspor Wissel W. Eduardo voor I. Doumbia Alanyaspor
72' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor L. Fer Alanyaspor
72' Wissel Giresunspor Wissel R. Berisbek voor B. Sainz Giresunspor
79' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor F. Aksoy Alanyaspor
79' Gele kaart Giresunspor Gele kaart voor A. Perez Giresunspor
81' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt J. Balkovec met assist van L. Fer Alanyaspor 1-1
86' Wissel Giresunspor Wissel O. Caglayan voor G. Saglam Giresunspor
86' Wissel Giresunspor Wissel F. Senghor voor J. Campuzano Giresunspor
Video hoogtepunten en samenvatting Alanyaspor - Giresunspor
Opstellingen Alanyaspor - Giresunspor
De opstellingen van Alanyaspor en Giresunspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Alanyaspor gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Giresunspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Alanyaspor - Giresunspor

Alanyaspor en Giresunspor treffen elkaar in de 8e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tugay Kaan Numanoğlu en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Alanyaspor en Giresunspor in de Super Lig vond plaats op 23 januari 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Alanyaspor. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Alanyaspor favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Giresunspor slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Alanyaspor 2
Winst Giresunspor 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Alanyaspor op een 11e positie staat, terwijl we Giresunspor terugvinden op de 12e plaats.