Voorbeschouwing Antalyaspor - Konyaspor (0-0) || Super Lig

Zaterdag 8 oktober 2022 - 16:00 uur

In de Super Lig neemt Antalyaspor het zaterdag 8 oktober 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Konyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Antalya Stadyumu in Antalya.

Via de Antalyaspor - Konyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst Antalyaspor Gelijk Winst Konyaspor
2.4x inzet 3.15x inzet 2.88x inzet
LIVE Antalyaspor - Konyaspor 0-0

Vanaf zaterdag 8 oktober 2022 om 16:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Antalyaspor - Konyaspor volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 2 dagen, 7 uur, 0 minuten en 22 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Antalyaspor - Konyaspor
Opstellingen Antalyaspor - Konyaspor

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Antalyaspor - Konyaspor

Antalyaspor en Konyaspor treffen elkaar in de 9e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mert Güzenge en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Antalyaspor en Konyaspor in de Super Lig vond plaats op 9 mei 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Antalyaspor. Op basis van de afgelopen 22 duels tussen beide teams is Konyaspor favoriet. 7 keer wist de ploeg van Antalyaspor te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Antalyaspor. 11 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Antalyaspor 4
Winst Konyaspor 7
Gelijkspel 11
Totaal 22

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Antalyaspor op een 15e positie staat, terwijl we Konyaspor terugvinden op de 3e plaats.

Tags
Antalyaspor - Konyaspor Opstelling Antalyaspor Opstelling Konyaspor Live Antalyaspor - Konyaspor Live Antalyaspor - Konyaspor kijken Antalyaspor - Konyaspor kijken Live Antalyaspor - Konyaspor stream Antalyaspor - Konyaspor Fox Sports Nabeschouwing Antalyaspor - Konyaspor Uitslag Antalyaspor - Konyaspor Statistieken Antalyaspor - Konyaspor Super Lig 2022/2023 Antalyaspor - Konyaspor wedden Antalyaspor - Konyaspor gokken Antalyaspor - Konyaspor Unibet