Nabeschouwing Besiktas - Kayserispor (1-0) || Super Lig 2022/2023

Zaterdag 6 augustus 2022 - 20:45 uur

In de Super Lig 2022/2023 neemt Besiktas het zaterdag 6 augustus 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Kayserispor. De wedstrijd wordt gespeeld in Beşiktaş Park in Istanbul.

Via de Besiktas - Kayserispor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Besiktas - Kayserispor (1-0)

Het Super Lig duel tussen Besiktas en Kayserispor is onder leiding van scheidsrechter Ümit Öztürk geëindigd in een 1-0 overwinning voor Besiktas. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor A. Karimi van Kayserispor. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 67e minuut het veld moest verlaten. In de 93e minuut kreeg C. Tosun van Beşiktaş voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Beşiktaş de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. De eerste goal werd pas ver in de tweede helft in de 96e minuut gemaakt door R. Ghezzal waardoor Beşiktaş met 1-0 aan de leiding kwam.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Ümit Öztürk, waardoor Besiktas de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Besiktas - Kayserispor 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Besiktas - Kayserispor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

50' Wissel Kayserispor Wissel G. Sazdagi voor M. Thiam Kayserispor
57' Wissel Beşiktaş Wissel G. NKoudou voor J. Muleka Beşiktaş
59' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor A. Karimi Kayserispor
67' Tweede gele kaart Kayserispor Tweede gele kaart voor A. Karimi Kayserispor
69' Wissel Kayserispor Wissel G. Campanharo voor A. Bertolacci Kayserispor
69' Wissel Kayserispor Wissel M. Pektemek voor M. Gavranovic Kayserispor
77' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor G. Fernandes Beşiktaş
77' Wissel Beşiktaş Wissel C. Tosun voor K. Kayra Yilmaz Beşiktaş
84' VAR: Afgekeurd doelpunt C. Tosun Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel C. Tosun Beşiktaş
89' Wissel Kayserispor Wissel R. Civelek voor E. Bassan Kayserispor
89' Wissel Kayserispor Wissel B. Mensah voor M. Cardoso Kayserispor
91' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor C. Tosun Beşiktaş
93' Tweede gele kaart Beşiktaş Tweede gele kaart voor C. Tosun Beşiktaş
96' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt R. Ghezzal met assist van W. Weghorst Beşiktaş 1-0
97' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor R. Saiss Beşiktaş
99' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor N. Uysal Beşiktaş
Video hoogtepunten en samenvatting Besiktas - Kayserispor
Opstellingen Besiktas - Kayserispor
De opstellingen van Besiktas en Kayserispor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Besiktas gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Kayserispor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Valérien Ismaël
Coach Çagdas Atan
Voorbeschouwing Besiktas - Kayserispor

Besiktas en Kayserispor treffen elkaar in de 1e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ümit Öztürk en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Super Lig seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Besiktas en Kayserispor in de Super Lig vond plaats op 1 mei 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Besiktas. Op basis van de afgelopen 32 duels tussen beide ploegen is Besiktas favoriet. De thuisploeg wist 18 keer te winnen, terwijl Kayserispor slechts 9 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.