Nabeschouwing Besiktas - İstanbul Başakşehir (0-1) || Super Lig 2022/2023

Maandag 12 september 2022 - 18:00 uur

In de Super Lig 2022/2023 neemt Besiktas het maandag 12 september 2022 om 18:00 uur in eigen huis op tegen İstanbul Başakşehir. De wedstrijd wordt gespeeld in Beşiktaş Park in Istanbul.

Via de Besiktas - İstanbul Başakşehir live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Besiktas - İstanbul Başakşehir (0-1)

Het Super Lig duel tussen Besiktas en İstanbul Başakşehir is onder leiding van scheidsrechter Halil Umut Meler geëindigd in een 0-1 overwinning voor İstanbul Başakşehir. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 71e minuut door B. Traore, waarmee İstanbul Başakşehir met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor İstanbul Başakşehir uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Besiktas - İstanbul Başakşehir 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Besiktas - İstanbul Başakşehir teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

56' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel J. Caicara voor O. Sahiner İstanbul Başakşehir
57' Wissel Beşiktaş Wissel N. Redmond voor J. Muleka Beşiktaş
58' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor S. Ucan Beşiktaş
63' Gele kaart İstanbul Başakşehir Gele kaart voor J. Caicara İstanbul Başakşehir
65' Gele kaart İstanbul Başakşehir Gele kaart voor E. Belozoglu İstanbul Başakşehir
69' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel D. Turuc voor B. Ozcan İstanbul Başakşehir
69' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel S. Gurler voor M. Chouiar İstanbul Başakşehir
71' Doelpunt İstanbul Başakşehir Doelpunt B. Traore met assist van P. P. Keny İstanbul Başakşehir 0-1
75' Wissel Beşiktaş Wissel C. Tosun voor G. Fernandes Beşiktaş
75' Wissel Beşiktaş Wissel T. Sanuc voor N. Uysal Beşiktaş
76' Gele kaart İstanbul Başakşehir Gele kaart voor L. Duarte İstanbul Başakşehir
79' Wissel Beşiktaş Wissel T. Bingol voor B. Vardar Beşiktaş
80' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel S. Okaka voor P. P. Keny İstanbul Başakşehir
81' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel D. Aleksic voor B. Traore İstanbul Başakşehir
82' Gele kaart İstanbul Başakşehir Gele kaart voor Y. Ndayishimiye İstanbul Başakşehir
86' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor R. Saiss Beşiktaş
88' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor V. Ismael Beşiktaş
90' Gele kaart İstanbul Başakşehir Gele kaart voor D. Turuc İstanbul Başakşehir
94' Gele kaart İstanbul Başakşehir Gele kaart voor S. Okaka İstanbul Başakşehir
94' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor T. Sanuc Beşiktaş
Video hoogtepunten en samenvatting Besiktas - İstanbul Başakşehir
Opstellingen Besiktas - İstanbul Başakşehir
De opstellingen van Besiktas en İstanbul Başakşehir zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Besiktas gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en İstanbul Başakşehir zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Besiktas - İstanbul Başakşehir

Besiktas en İstanbul Başakşehir treffen elkaar in de 6e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Halil Umut Meler en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Besiktas en İstanbul Başakşehir in de Super Lig vond plaats op 7 maart 2022 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 28 duels tussen beide teams is İstanbul Başakşehir favoriet. 8 keer wist de ploeg van Besiktas te winnen, tegenover 7 winstpartijen voor Besiktas. 13 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Besiktas 7
Winst İstanbul Başakşehir 8
Gelijkspel 13
Totaal 28

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Besiktas op een 2e positie staat, terwijl we İstanbul Başakşehir terugvinden op de 6e plaats.