Nabeschouwing Fatih Karagümrük - Alanyaspor (2-4) || Super Lig 2022/2023

Zondag 7 augustus 2022 - 18:15 uur

In de Super Lig 2022/2023 neemt Fatih Karagümrük het zondag 7 augustus 2022 om 18:15 uur in eigen huis op tegen Alanyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Vefa Stadı in İstanbul.

Via de Fatih Karagümrük - Alanyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fatih Karagümrük - Alanyaspor (2-4)

Het Super Lig duel tussen Fatih Karagümrük en Alanyaspor is onder leiding van scheidsrechter Zorbay Küçük geëindigd in een 2-4 overwinning voor Alanyaspor. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door W. Eduardo, waarmee Alanyaspor met 0-1 de leiding nam. Alanyaspor vergrootte in de 28e minuut de voorsprong nadat het via een goal van E. Bekiroglu op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 55e minuut wist Fatih Karagümrük de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via F. Borini.

Na 70 minuten werd de voorsprong voor Alanyaspor vergroot nadat W. Eduardo de 1-3 wist te scoren. In de 72e minuut kwam Fatih Karagümrük weer dichterbij, nadat D. Biraschi de stand terug wist te brengen naar 2-3. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 93e minuut en kwam op naam te staan van Alanyaspor speler E. Yardimci, die daarmee tekende voor de 2-4.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Zorbay Küçük bij een 2-4 eindstand in het voordeel van Alanyaspor.

LIVE Fatih Karagümrük - Alanyaspor 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fatih Karagümrük - Alanyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor F. Bayir Alanyaspor
19' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt W. Eduardo met assist van E. Karaca Alanyaspor 0-1
28' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt E. Bekiroglu met assist van E. Karaca Alanyaspor 0-2
36' Gele kaart Fatih Karagümrük Gele kaart voor O. Shukurov Fatih Karagümrük
48' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor D. Candeias Alanyaspor
54' Gele kaart Fatih Karagümrük Gele kaart voor F. Borini Fatih Karagümrük
55' Doelpunt Fatih Karagümrük Doelpunt F. Borini met assist van M. Diagne Fatih Karagümrük 1-2
59' Wissel Alanyaspor Wissel T. Bingol voor E. Karaca Alanyaspor
59' Wissel Alanyaspor Wissel O. Aydin voor Y. Ozdemir Alanyaspor
69' Wissel Alanyaspor Wissel O. Targhalline voor U. Gunes Alanyaspor
70' Wissel Fatih Karagümrük Wissel A. Musa voor F. Borini Fatih Karagümrük
70' Wissel Fatih Karagümrük Wissel J. Durmaz voor M. Ricci Fatih Karagümrük
70' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt W. Eduardo met assist van D. Candeias Alanyaspor 1-3
72' Doelpunt Fatih Karagümrük Doelpunt D. Biraschi met assist van C. Erkin Fatih Karagümrük 2-3
76' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor T. Bingol Alanyaspor
80' Wissel Fatih Karagümrük Wissel C. Kazim-Richards voor M. Diagne Fatih Karagümrük
80' Wissel Fatih Karagümrük Wissel S. Dursun voor E. Tintis Fatih Karagümrük
81' Wissel Alanyaspor Wissel Z. Ferhat voor D. Candeias Alanyaspor
81' Wissel Alanyaspor Wissel E. Yardimci voor W. Eduardo Alanyaspor
87' Wissel Fatih Karagümrük Wissel K. Frei voor O. Shukurov Fatih Karagümrük
93' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt E. Yardimci met assist van O. Targhalline Alanyaspor 2-4
Video hoogtepunten en samenvatting Fatih Karagümrük - Alanyaspor
Opstellingen Fatih Karagümrük - Alanyaspor
De opstellingen van Fatih Karagümrük en Alanyaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fatih Karagümrük gaat aantreden in een 4-3-2-1 formatie en Alanyaspor zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.