Nabeschouwing Giresunspor - Adana Demirspor (2-3) || Super Lig 2022/2023

Zondag 7 augustus 2022 - 18:15 uur

In de Super Lig 2022/2023 neemt Giresunspor het zondag 7 augustus 2022 om 18:15 uur in eigen huis op tegen Adana Demirspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Giresun Atatürk Stadyumu in Giresun.

Via de Giresunspor - Adana Demirspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Giresunspor - Adana Demirspor (2-3)

Het Super Lig duel tussen Giresunspor en Adana Demirspor is onder leiding van scheidsrechter Volkan Bayarslan geëindigd in een 2-3 overwinning voor Adana Demirspor. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door G. Inler, waarmee Adana Demirspor met 0-1 de leiding nam. Adana Demirspor vergrootte in de 28e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Y. Belhanda op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 56e minuut wist Giresunspor de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via B. Sainz.

Na 82 minuten werd de voorsprong voor Adana Demirspor vergroot nadat H. Onyekuru de 1-3 wist te scoren. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Giresunspor dat in de 91e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat R. Berisbek de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Volkan Bayarslan bij een 2-3 eindstand in het voordeel van Adana Demirspor.

LIVE Giresunspor - Adana Demirspor 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Giresunspor - Adana Demirspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Doelpunt Adana Demirspor Doelpunt G. Inler met assist van B. Assombalonga Adana Demirspor 0-1
28' Gele kaart Giresunspor Gele kaart voor M. Akpinar Giresunspor
28' Doelpunt Adana Demirspor Doelpunt Y. Belhanda met assist van G. Inler Adana Demirspor 0-2
40' Gele kaart Giresunspor Gele kaart voor H. Traore Giresunspor
46' Wissel Giresunspor Wissel V. Savicevic voor D. Can Davas Giresunspor
56' Doelpunt Giresunspor Doelpunt B. Sainz met assist van Serginho Giresunspor 1-2
63' Wissel Giresunspor Wissel E. Akdag voor M. Akpinar Giresunspor
63' Wissel Adana Demirspor Wissel B. Akintola voor Y. Sari Adana Demirspor
64' Gele kaart Adana Demirspor Gele kaart voor B. Ndiaye Adana Demirspor
74' Gele kaart Giresunspor Gele kaart voor Serginho Giresunspor
75' Wissel Adana Demirspor Wissel T. Sanuc voor Y. Belhanda Adana Demirspor
81' Wissel Adana Demirspor Wissel B. Yildiz voor B. Assombalonga Adana Demirspor
81' Wissel Adana Demirspor Wissel S. Guler voor G. Inler Adana Demirspor
82' Doelpunt Adana Demirspor Doelpunt H. Onyekuru met assist van S. Guler Adana Demirspor 1-3
86' Wissel Giresunspor Wissel M. Kurt voor S. Picinciol Giresunspor
86' Wissel Giresunspor Wissel R. Berisbek voor B. Sainz Giresunspor
91' Wissel Giresunspor Wissel T. Ulvan voor Serginho Giresunspor
91' Doelpunt Giresunspor Doelpunt R. Berisbek met assist van M. Kurt Giresunspor 2-3
93' Gele kaart Adana Demirspor Gele kaart voor Y. Rakitsky Adana Demirspor
Video hoogtepunten en samenvatting Giresunspor - Adana Demirspor
Opstellingen Giresunspor - Adana Demirspor
De opstellingen van Giresunspor en Adana Demirspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Giresunspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Adana Demirspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Vincenzo Montella
Voorbeschouwing Giresunspor - Adana Demirspor

Giresunspor en Adana Demirspor treffen elkaar in de 1e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Volkan Bayarslan en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Super Lig seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Giresunspor en Adana Demirspor in de Super Lig vond plaats op 29 april 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Giresunspor. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Giresunspor als Adana Demirspor wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.