Nabeschouwing Hatayspor - Gazişehir Gaziantep (1-2) || Super Lig 2022/2023

Zaterdag 20 augustus 2022 - 18:15 uur

In de Super Lig 2022/2023 neemt Hatayspor het zaterdag 20 augustus 2022 om 18:15 uur in eigen huis op tegen Gazişehir Gaziantep. De wedstrijd wordt gespeeld in Antakya Atatürk Stadı in Hatay.

Via de Hatayspor - Gazişehir Gaziantep live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hatayspor - Gazişehir Gaziantep (1-2)

Het Super Lig duel tussen Hatayspor en Gazişehir Gaziantep is onder leiding van scheidsrechter Atilla Karaoğlan geëindigd in een 1-2 overwinning voor Gazişehir Gaziantep. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door J. Figueiredo, waarmee Gaziantep F.K. met 0-1 de leiding nam. Hatayspor kwam in de 31e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. El Kaabi, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 49e minuut zette M. Jevtovic zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Gaziantep F.K. de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Atilla Karaoğlan, waardoor Gazişehir Gaziantep dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Hatayspor - Gazişehir Gaziantep 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hatayspor - Gazişehir Gaziantep teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Gaziantep F.K. Doelpunt J. Figueiredo met assist van L. Markovic Gaziantep F.K. 0-1
31' Doelpunt Hatayspor Doelpunt A. El Kaabi met assist van S. Lobjanidze Hatayspor 1-1
34' Gele kaart Gaziantep F.K. Gele kaart voor A. Maxim Gaziantep F.K.
49' Doelpunt Gaziantep F.K. Doelpunt M. Jevtovic met assist van P. Djilobodji Gaziantep F.K. 1-2
51' Gele kaart Gaziantep F.K. Gele kaart voor L. Markovic Gaziantep F.K.
58' Gele kaart Hatayspor Gele kaart voor O. Vranjes Hatayspor
59' Gele kaart Hatayspor Gele kaart voor K. Corekci Hatayspor
63' Wissel Hatayspor Wissel M. Boudjemaa voor M. Cagiran Hatayspor
63' Wissel Hatayspor Wissel K. Kanak voor D. Saint-Louis Hatayspor
66' Wissel Gaziantep F.K. Wissel M. Cihan voor L. Markovic Gaziantep F.K.
66' Wissel Gaziantep F.K. Wissel V. Veliu voor M. Eskihellac Gaziantep F.K.
75' Wissel Gaziantep F.K. Wissel T. Pekhart voor J. Figueiredo Gaziantep F.K.
75' Wissel Gaziantep F.K. Wissel A. Parmak voor F. Soyalp Gaziantep F.K.
80' Wissel Hatayspor Wissel K. Varga voor R. Ribeiro Hatayspor
82' Gele kaart Gaziantep F.K. Gele kaart voor M. Jevtovic Gaziantep F.K.
92' Wissel Hatayspor Wissel O. Ergun voor R. Aabid Hatayspor
92' Wissel Hatayspor Wissel B. Oksuz voor O. Vranjes Hatayspor
92' Wissel Gaziantep F.K. Wissel L. Stankovski voor M. Cihan Gaziantep F.K.
Video hoogtepunten en samenvatting Hatayspor - Gazişehir Gaziantep
Opstellingen Hatayspor - Gazişehir Gaziantep
De opstellingen van Hatayspor en Gazişehir Gaziantep zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hatayspor gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Gazişehir Gaziantep zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.