Nabeschouwing Kasımpaşa - Fenerbahçe (0-6) || Super Lig 2022/2023

Maandag 15 augustus 2022 - 20:45 uur

In de Super Lig 2022/2023 neemt Kasımpaşa het maandag 15 augustus 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Fenerbahçe. De wedstrijd wordt gespeeld in Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu in İstanbul.

Via de Kasımpaşa - Fenerbahçe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kasımpaşa - Fenerbahçe (0-6)

Het Super Lig duel tussen Kasımpaşa en Fenerbahçe is onder leiding van scheidsrechter Mete Kalkavan geëindigd in een 0-6 overwinning voor Fenerbahçe. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-6 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door J. King, waarmee Fenerbahçe met 0-1 de leiding nam. In de 16e minuut moest H. E. Yesilyurt van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Mete Kalkavan een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Kasımpaşa verder met een speler minder. In de 34e werd de voorsprong voor Fenerbahçe verdubbeld dankzij een doelpunt van E. Valencia.

In de 48e minuut volgde een derde treffer van Fenerbahçe, waarmee E. Mor zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Ook na de derde treffer nam Fenerbahçe geen gas terug, waardoor in de 58e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van E. Valencia. De vijfde treffer van Fenerbahçe viel in de 86e minuut en kwam op naam te staan van A. Guler. Even later viel het zesde en tevens laatste doelpunt van de wedstrijd. In de 92e minuut was het Fenerbahçe dat via A. Guler de stand op 0-6 zette en daarmee ook de einduitslag bepaalde.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Mete Kalkavan bij een 0-6 eindstand in het voordeel van Fenerbahçe, dat daarmee een zeer ruime overwinning boekte.

LIVE Kasımpaşa - Fenerbahçe 0-6

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kasımpaşa - Fenerbahçe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt J. King met assist van F. Kadioglu Fenerbahçe 0-1
16' Rode kaart Kasımpaşa Rode kaart voor H. E. Yesilyurt Kasımpaşa
21' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor F. Hadergjonaj Kasımpaşa
34' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt E. Valencia met assist van Lincoln Fenerbahçe 0-2
42' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor F. Kadioglu Fenerbahçe
42' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor H. Hajradinovic Kasımpaşa
48' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt E. Mor met assist van E. Valencia Fenerbahçe 0-3
46' Wissel Kasımpaşa Wissel T. Gemicibasi voor B. Celina Kasımpaşa
54' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor S. Bahoken Kasımpaşa
58' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt E. Valencia met assist van J. King Fenerbahçe 0-4
62' Wissel Kasımpaşa Wissel A. Engin voor S. Bahoken Kasımpaşa
69' Wissel Fenerbahçe Wissel D. Rossi voor F. Kadioglu Fenerbahçe
69' Wissel Fenerbahçe Wissel M. Crespo voor W. Arao Fenerbahçe
69' Wissel Fenerbahçe Wissel A. Guler voor E. Valencia Fenerbahçe
78' Wissel Fenerbahçe Wissel S. Dursun voor J. King Fenerbahçe
78' Wissel Fenerbahçe Wissel L. Peres voor E. Mor Fenerbahçe
78' Wissel Kasımpaşa Wissel Y. Malli voor V. Eysseric Kasımpaşa
78' Wissel Kasımpaşa Wissel B. Kalkan voor M. Fall Kasımpaşa
82' Wissel Kasımpaşa Wissel Y. Ozcan voor A. Kara Kasımpaşa
86' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt A. Guler met assist van M. Crespo Fenerbahçe 0-5
92' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt A. Guler met assist van S. Dursun Fenerbahçe 0-6
Video hoogtepunten en samenvatting Kasımpaşa - Fenerbahçe
Opstellingen Kasımpaşa - Fenerbahçe
De opstellingen van Kasımpaşa en Fenerbahçe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kasımpaşa gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Fenerbahçe zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Ümit Şengül
Voorbeschouwing Kasımpaşa - Fenerbahçe

Kasımpaşa en Fenerbahçe treffen elkaar in de 2e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mete Kalkavan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Kasımpaşa en Fenerbahçe in de Super Lig vond plaats op 28 februari 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Fenerbahçe. Op basis van de afgelopen 26 duels tussen beide teams is Fenerbahçe favoriet. 21 keer wist de ploeg van Kasımpaşa te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Kasımpaşa. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Kasımpaşa 3
Winst Fenerbahçe 21
Totaal 26

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Kasımpaşa op een 19e positie staat, terwijl we Fenerbahçe terugvinden op de 12e plaats.