Nabeschouwing Kasımpaşa - Gazişehir Gaziantep (1-0) || Super Lig 2022/2023

Zaterdag 1 oktober 2022 - 13:30 uur

In de Super Lig 2022/2023 neemt Kasımpaşa het zaterdag 1 oktober 2022 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Gazişehir Gaziantep. De wedstrijd wordt gespeeld in Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu in İstanbul.

Via de Kasımpaşa - Gazişehir Gaziantep live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kasımpaşa - Gazişehir Gaziantep (1-0)

Het Super Lig duel tussen Kasımpaşa en Gazişehir Gaziantep is onder leiding van scheidsrechter Zorbay Küçük geëindigd in een 1-0 overwinning voor Kasımpaşa. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 57e minuut door B. Celina, waarmee Kasımpaşa met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Kasımpaşa uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Kasımpaşa - Gazişehir Gaziantep 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kasımpaşa - Gazişehir Gaziantep teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

43' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor S. Ciftpinar Kasımpaşa
46' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor V. Eysseric Kasımpaşa
55' Gele kaart Gaziantep F.K. Gele kaart voor L. Markovic Gaziantep F.K.
57' Doelpunt Kasımpaşa Doelpunt B. Celina met assist van S. Bahoken Kasımpaşa 1-0
59' Wissel Gaziantep F.K. Wissel A. Parmak voor F. Soyalp Gaziantep F.K.
59' Wissel Gaziantep F.K. Wissel J. Figueiredo voor L. Markovic Gaziantep F.K.
73' Wissel Gaziantep F.K. Wissel V. Veliu voor A. Sagal Gaziantep F.K.
81' Wissel Gaziantep F.K. Wissel M. Cihan voor T. Pekhart Gaziantep F.K.
82' Wissel Gaziantep F.K. Wissel H. Pehlivan voor M. Hanousek Gaziantep F.K.
83' Wissel Kasımpaşa Wissel A. Kara voor V. Eysseric Kasımpaşa
88' Wissel Kasımpaşa Wissel A. Engin voor B. Celina Kasımpaşa
93' Wissel Kasımpaşa Wissel D. Graovac voor H. Hajradinovic Kasımpaşa
Video hoogtepunten en samenvatting Kasımpaşa - Gazişehir Gaziantep
Opstellingen Kasımpaşa - Gazişehir Gaziantep
De opstellingen van Kasımpaşa en Gazişehir Gaziantep zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kasımpaşa gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Gazişehir Gaziantep zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Kasımpaşa - Gazişehir Gaziantep

Kasımpaşa en Gazişehir Gaziantep treffen elkaar in de 8e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Zorbay Küçük en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Kasımpaşa en Gazişehir Gaziantep in de Super Lig vond plaats op 3 april 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Kasımpaşa. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is Gazişehir Gaziantep favoriet. 3 keer wist de ploeg van Kasımpaşa te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Kasımpaşa. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Kasımpaşa 1
Winst Gazişehir Gaziantep 3
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Kasımpaşa op een 10e positie staat, terwijl we Gazişehir Gaziantep terugvinden op de 9e plaats.