Nabeschouwing Kasımpaşa - Hatayspor (1-0) || Super Lig 2022/2023

Zondag 28 augustus 2022 - 18:15 uur



In de Super Lig 2022/2023 neemt Kasımpaşa het zondag 28 augustus 2022 om 18:15 uur in eigen huis op tegen Hatayspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu in İstanbul.

Via de Kasımpaşa - Hatayspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kasımpaşa - Hatayspor (1-0)

Het Super Lig duel tussen Kasımpaşa en Hatayspor is onder leiding van scheidsrechter Mert Güzenge geëindigd in een 1-0 overwinning voor Kasımpaşa. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 36e minuut door H. Hajradinovic, waarmee Kasımpaşa met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Hatayspor dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Kasımpaşa.

Wedstrijdstatistieken Kasımpaşa - Hatayspor
Goals
1
0
Balbezit
34%
66%
Gele kaarten
3
1
Schoten totaal
8
9
Schoten op doel
3
5
Aanvallen
91
121
Gevaarlijke aanvallen
55
63
Passes
286
563
Overtredingen
14
12
Buitenspel
4
1
Corners
5
4
Wissels
5
6
LIVE Kasımpaşa - Hatayspor 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kasımpaşa - Hatayspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
36' Doelpunt Kasımpaşa Doelpunt H. Hajradinovic met assist van B. Celina Kasımpaşa 1-0
46' Wissel Hatayspor Wissel R. B. Yilmaz voor S. Bas Hatayspor
46' Wissel Hatayspor Wissel K. Varga voor O. Vranjes Hatayspor
59' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor V. Eysseric Kasımpaşa
74' Wissel Kasımpaşa Wissel A. Kara voor T. Gemicibasi Kasımpaşa
74' Wissel Kasımpaşa Wissel A. Engin voor V. Eysseric Kasımpaşa
75' Wissel Hatayspor Wissel O. Ergun voor R. Ribeiro Hatayspor
75' Wissel Hatayspor Wissel M. Mert voor R. Aabid Hatayspor
79' Wissel Hatayspor Wissel B. Yildirim voor K. Corekci Hatayspor
81' Gele kaart Hatayspor Gele kaart voor R. B. Yilmaz Hatayspor
82' Wissel Kasımpaşa Wissel O. Yilmaz voor B. Celina Kasımpaşa
86' Wissel Kasımpaşa Wissel E. Cetinkaya voor S. Bahoken Kasımpaşa
86' Wissel Kasımpaşa Wissel J. Bruma voor H. Hajradinovic Kasımpaşa
92' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor A. Engin Kasımpaşa
94' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor M. Fall Kasımpaşa
Video hoogtepunten en samenvatting Kasımpaşa - Hatayspor
Opstellingen Kasımpaşa - Hatayspor
De opstellingen van Kasımpaşa en Hatayspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kasımpaşa gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Hatayspor zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Ümit Şengül
Formatie 4-3-3
Coach Serkan Özbalta
Voorbeschouwing Kasımpaşa - Hatayspor

Kasımpaşa en Hatayspor treffen elkaar in de 4e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mert Güzenge en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Kasımpaşa en Hatayspor in de Super Lig vond plaats op 8 januari 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Kasımpaşa. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Hatayspor favoriet. 2 keer wist de ploeg van Kasımpaşa te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Kasımpaşa. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Kasımpaşa 1
Winst Hatayspor 2
Gelijkspel 1
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Kasımpaşa op een 19e positie staat, terwijl we Hatayspor terugvinden op de 18e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Kasımpaşa - Hatayspor Opstelling Kasımpaşa Opstelling Hatayspor Live Kasımpaşa - Hatayspor Live Kasımpaşa - Hatayspor kijken Kasımpaşa - Hatayspor kijken Live Kasımpaşa - Hatayspor stream Kasımpaşa - Hatayspor Fox Sports Nabeschouwing Kasımpaşa - Hatayspor Uitslag Kasımpaşa - Hatayspor Statistieken Kasımpaşa - Hatayspor Super Lig 2022/2023 Kasımpaşa - Hatayspor wedden Kasımpaşa - Hatayspor gokken Kasımpaşa - Hatayspor Unibet