Nabeschouwing Kayserispor - İstanbulspor (1-0) || Super Lig 2022/2023

Zaterdag 13 augustus 2022 - 18:15 uur

In de Super Lig 2022/2023 neemt Kayserispor het zaterdag 13 augustus 2022 om 18:15 uur in eigen huis op tegen İstanbulspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Kadir Has Şehir Stadı in Kayseri.

Via de Kayserispor - İstanbulspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kayserispor - İstanbulspor (1-0)

Het Super Lig duel tussen Kayserispor en İstanbulspor is onder leiding van scheidsrechter Suat Arslanboğa geëindigd in een 1-0 overwinning voor Kayserispor. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Kayserispor kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van M. Cardoso. In het restant van de wedstrijd was het met name Kayserispor dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Kayserispor.

LIVE Kayserispor - İstanbulspor 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kayserispor - İstanbulspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Kayserispor Doelpunt M. Cardoso met assist van L. Carole Kayserispor 1-0
32' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor M. Cardoso Kayserispor
49' Gele kaart İstanbulspor Gele kaart voor A. Yasar İstanbulspor
52' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor A. Bertolacci Kayserispor
57' Wissel Kayserispor Wissel R. Civelek voor G. Sazdagi Kayserispor
58' Wissel İstanbulspor Wissel V. Ethemi voor K. Abazaj İstanbulspor
58' Wissel İstanbulspor Wissel M. Sarikaya voor F. Yazgan İstanbulspor
67' Wissel Kayserispor Wissel B. Mensah voor A. Bertolacci Kayserispor
67' Wissel İstanbulspor Wissel K. Bagis voor O. Berber İstanbulspor
76' Gele kaart İstanbulspor Gele kaart voor T. Aksu İstanbulspor
83' Wissel Kayserispor Wissel M. Pektemek voor M. Gavranovic Kayserispor
84' Wissel Kayserispor Wissel Y. Ackah voor M. Cardoso Kayserispor
86' Wissel İstanbulspor Wissel P. Ebert voor O. Erdogan İstanbulspor
87' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor Y. Ackah Kayserispor
Video hoogtepunten en samenvatting Kayserispor - İstanbulspor
Opstellingen Kayserispor - İstanbulspor
De opstellingen van Kayserispor en İstanbulspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kayserispor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en İstanbulspor zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.