Nabeschouwing Konyaspor - Fenerbahçe (1-0) || Super Lig 2022/2023

Maandag 29 augustus 2022 - 18:15 uur

In de Super Lig 2022/2023 neemt Konyaspor het maandag 29 augustus 2022 om 18:15 uur in eigen huis op tegen Fenerbahçe. De wedstrijd wordt gespeeld in Yeni Eskişehir Stadyumu in Eskişehir.

Via de Konyaspor - Fenerbahçe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Konyaspor - Fenerbahçe (1-0)

Het Super Lig duel tussen Konyaspor en Fenerbahçe is onder leiding van scheidsrechter Arda Kardeşler geëindigd in een 1-0 overwinning voor Konyaspor. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor E. Valencia in de 22e minuut, waardoor Fenerbahçe met een man minder kwam te staan. In de 54e minuut kreeg A. Demirbag van Konyaspor voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Konyaspor de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. De eerste goal werd in de 66e minuut gemaakt door M. Demir waardoor Konyaspor met 1-0 aan de leiding kwam.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Konyaspor uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Konyaspor - Fenerbahçe 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Konyaspor - Fenerbahçe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Rode kaart Fenerbahçe Rode kaart voor E. Valencia Fenerbahçe
24' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor A. Demirbag Konyaspor
31' Wissel Fenerbahçe Wissel S. Dursun voor M. Lemos Fenerbahçe
46' Wissel Fenerbahçe Wissel I. C. Kahveci voor E. Mor Fenerbahçe
46' Wissel Fenerbahçe Wissel B. Osayi-Samuel voor Lincoln Fenerbahçe
54' Tweede gele kaart Konyaspor Tweede gele kaart voor A. Demirbag Konyaspor
58' Wissel Konyaspor Wissel U. Yazgili voor A. Rahmanovic Konyaspor
64' Wissel Konyaspor Wissel E. Cekici voor R. Muric Konyaspor
66' Doelpunt Konyaspor Doelpunt M. Demir met assist van Z. Bytyqi Konyaspor 1-0
71' Wissel Fenerbahçe Wissel Joao Pedro voor D. Rossi Fenerbahçe
71' Wissel Fenerbahçe Wissel M. H. Yandas voor M. Zajc Fenerbahçe
89' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor F. Calvo Konyaspor
91' Wissel Konyaspor Wissel U. Ikpeazu voor M. Demir Konyaspor
92' Wissel Konyaspor Wissel C. Karayel voor Z. Bytyqi Konyaspor
94' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor S. Dikmen Konyaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Konyaspor - Fenerbahçe
Opstellingen Konyaspor - Fenerbahçe
De opstellingen van Konyaspor en Fenerbahçe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Konyaspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Fenerbahçe zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Konyaspor - Fenerbahçe

Konyaspor en Fenerbahçe treffen elkaar in de 4e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Arda Kardeşler en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Konyaspor en Fenerbahçe in de Super Lig vond plaats op 20 maart 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Fenerbahçe. Op basis van de afgelopen 28 duels tussen beide teams is Fenerbahçe favoriet. 19 keer wist de ploeg van Konyaspor te winnen, tegenover 6 winstpartijen voor Konyaspor. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Konyaspor 6
Winst Fenerbahçe 19
Totaal 28

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Konyaspor op een 11e positie staat, terwijl we Fenerbahçe terugvinden op de 3e plaats.