Nabeschouwing Trabzonspor - Gazişehir Gaziantep (3-2) || Super Lig 2022/2023

Zondag 18 september 2022 - 16:00 uur

In de Super Lig 2022/2023 neemt Trabzonspor het zondag 18 september 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Gazişehir Gaziantep. De wedstrijd wordt gespeeld in Medical Park Stadyumu in Trabzon.

Via de Trabzonspor - Gazişehir Gaziantep live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Trabzonspor - Gazişehir Gaziantep (3-2)

Het Super Lig duel tussen Trabzonspor en Gazişehir Gaziantep is onder leiding van scheidsrechter Mete Kalkavan geëindigd in een 3-2 overwinning voor Trabzonspor. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Er gebeurde gelijk al veel in het eerste kwartier. Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Gaziantep F.K. kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van A. Maxim. Gaziantep F.K. vergrootte in de 9e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. Markovic op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 14e minuut wist Trabzonspor de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via Trezeguet.

A. Bakasetas zette Trabzonspor even later op 2-2 nadat hij een door scheidsrechter Mete Kalkavan toegekende penalty wist te benutten. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Trabzonspor dat in de 98e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat M. Bartra de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Mete Kalkavan bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Trabzonspor.

LIVE Trabzonspor - Gazişehir Gaziantep 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Trabzonspor - Gazişehir Gaziantep teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Gaziantep F.K. Doelpunt A. Maxim Gaziantep F.K. 0-1
9' Doelpunt Gaziantep F.K. Doelpunt L. Markovic met assist van F. Soyalp Gaziantep F.K. 0-2
14' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt Trezeguet met assist van A. Bakasetas Trabzonspor 1-2
32' Wissel Trabzonspor Wissel E. Bardhi voor Djaniny Trabzonspor
42' Penalty Trabzonspor Penalty A. Bakasetas Trabzonspor 2-2
46' Wissel Gaziantep F.K. Wissel T. Pekhart voor J. Figueiredo Gaziantep F.K.
57' Wissel Gaziantep F.K. Wissel M. Eskihellac voor L. Markovic Gaziantep F.K.
59' Gele kaart Gaziantep F.K. Gele kaart voor E. Bulut Gaziantep F.K.
70' Wissel Gaziantep F.K. Wissel H. Pehlivan voor M. Hanousek Gaziantep F.K.
71' Wissel Gaziantep F.K. Wissel V. Veliu voor A. Sagal Gaziantep F.K.
72' Wissel Trabzonspor Wissel M. Gomez voor M. Siopis Trabzonspor
72' Wissel Trabzonspor Wissel A. Omur voor U. Bozok Trabzonspor
77' Gele kaart Gaziantep F.K. Gele kaart voor H. Pehlivan Gaziantep F.K.
79' Wissel Trabzonspor Wissel S. Denswil voor J. Stryger Larsen Trabzonspor
79' Wissel Trabzonspor Wissel J. Gbamin voor M. Hamsik Trabzonspor
87' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor M. Bartra Trabzonspor
88' Wissel Gaziantep F.K. Wissel A. Merkel voor A. Maxim Gaziantep F.K.
98' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt M. Bartra Trabzonspor 3-2
99' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor U. Cakir Trabzonspor
100' Gele kaart Gaziantep F.K. Gele kaart voor G. Guvenc Gaziantep F.K.
101' Gele kaart Gaziantep F.K. Gele kaart voor E. Ersoy Gaziantep F.K.
Video hoogtepunten en samenvatting Trabzonspor - Gazişehir Gaziantep
Opstellingen Trabzonspor - Gazişehir Gaziantep
De opstellingen van Trabzonspor en Gazişehir Gaziantep zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Trabzonspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Gazişehir Gaziantep zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.
Voorbeschouwing Trabzonspor - Gazişehir Gaziantep

Trabzonspor en Gazişehir Gaziantep treffen elkaar in de 7e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mete Kalkavan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Trabzonspor en Gazişehir Gaziantep in de Super Lig vond plaats op 9 april 2022 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Trabzonspor favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Gazişehir Gaziantep slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Trabzonspor 3
Winst Gazişehir Gaziantep 0
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Trabzonspor op een 9e positie staat, terwijl we Gazişehir Gaziantep terugvinden op de 7e plaats.