Voorbeschouwing Trabzonspor - Hatayspor (0-0) || Super Lig

Vrijdag 12 augustus 2022 - 20:00 uur

In de Super Lig neemt Trabzonspor het vrijdag 12 augustus 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Hatayspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Medical Park Stadyumu in Trabzon.

Via de Trabzonspor - Hatayspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst Trabzonspor Gelijk Winst Hatayspor
1.5x inzet 4.2x inzet 5.75x inzet
LIVE Trabzonspor - Hatayspor 0-0

Vanaf vrijdag 12 augustus 2022 om 20:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Trabzonspor - Hatayspor volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 1 dagen, 21 uur, 10 minuten en 39 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Trabzonspor - Hatayspor
Opstellingen Trabzonspor - Hatayspor

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Trabzonspor - Hatayspor

Trabzonspor en Hatayspor treffen elkaar in de 2e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2022/2023.

De vorige ontmoeting tussen Trabzonspor en Hatayspor in de Super Lig vond plaats op 6 mei 2022 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Trabzonspor favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Hatayspor slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Trabzonspor 2
Winst Hatayspor 0
Gelijkspel 2
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Trabzonspor op een 3e positie staat, terwijl we Hatayspor terugvinden op de 13e plaats.

Tags
Trabzonspor - Hatayspor Opstelling Trabzonspor Opstelling Hatayspor Live Trabzonspor - Hatayspor Live Trabzonspor - Hatayspor kijken Trabzonspor - Hatayspor kijken Live Trabzonspor - Hatayspor stream Trabzonspor - Hatayspor Fox Sports Nabeschouwing Trabzonspor - Hatayspor Uitslag Trabzonspor - Hatayspor Statistieken Trabzonspor - Hatayspor Super Lig 2022/2023 Trabzonspor - Hatayspor wedden Trabzonspor - Hatayspor gokken Trabzonspor - Hatayspor Unibet