Nabeschouwing Trabzonspor - Konyaspor (2-2) || Super Lig 2022/2023

Zondag 6 november 2022 - 18:00 uur

In de Super Lig 2022/2023 neemt Trabzonspor het zondag 6 november 2022 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Konyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Medical Park Stadyumu in Trabzon.

Via de Trabzonspor - Konyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Trabzonspor - Konyaspor (2-2)

De Super Lig 2022/2023 wedstrijd tussen Trabzonspor en Konyaspor geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 14 minuten. A. Bakasetas maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Trabzonspor vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. In de 27e minuut mocht er opnieuw een penalty genomen worden. Dit keer was het Trezeguet van Trabzonspor die achter de bal ging staan en raak schoot voor de 2-0. In de 53e minuut wist Konyaspor de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via M. Diouf.

Na 54 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat M. Diouf de 2-2 maakte voor Konyaspor. In de 82e minuut moest Konyaspor verder met een man minder, nadat U. Ikpeazu een tweede gele kaart kreeg.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Trabzonspor - Konyaspor 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Trabzonspor - Konyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor A. Demirbag Konyaspor
14' Penalty Trabzonspor Penalty A. Bakasetas Trabzonspor 1-0
26' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor K. Michalak Konyaspor
27' Penalty Trabzonspor Penalty Trezeguet Trabzonspor 2-0
35' Wissel Konyaspor Wissel C. Karayel voor A. Oguz Konyaspor
36' Wissel Konyaspor Wissel U. Ikpeazu voor B. Paz Konyaspor
53' Doelpunt Konyaspor Doelpunt M. Diouf Konyaspor 2-1
46' Wissel Trabzonspor Wissel Y. Erdogan voor A. Omur Trabzonspor
54' Doelpunt Konyaspor Doelpunt M. Diouf met assist van A. Hadziahmetovic Konyaspor 2-2
60' Wissel Trabzonspor Wissel U. Bozok voor M. Gomez Trabzonspor
60' Wissel Trabzonspor Wissel J. Stryger Larsen voor H. Turkmen Trabzonspor
67' Wissel Trabzonspor Wissel Djaniny voor S. Denswil Trabzonspor
70' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor C. Karayel Konyaspor
79' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor U. Ikpeazu Konyaspor
81' Wissel Trabzonspor Wissel E. Bardhi voor M. Hamsik Trabzonspor
81' Wissel Konyaspor Wissel O. Ulgun voor K. Michalak Konyaspor
82' Tweede gele kaart Konyaspor Tweede gele kaart voor U. Ikpeazu Konyaspor
85' Wissel Konyaspor Wissel U. Yazgili voor Z. Bytyqi Konyaspor
87' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor U. Yazgili Konyaspor
93' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor U. Bozok Trabzonspor
101' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor Trezeguet Trabzonspor
102' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor A. Bakasetas Trabzonspor
Video hoogtepunten en samenvatting Trabzonspor - Konyaspor
Opstellingen Trabzonspor - Konyaspor
De opstellingen van Trabzonspor en Konyaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Trabzonspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Konyaspor zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Trabzonspor - Konyaspor

Trabzonspor en Konyaspor treffen elkaar in de 13e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Zorbay Küçük en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Trabzonspor en Konyaspor in de Super Lig vond plaats op 13 februari 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Trabzonspor. Op basis van de afgelopen 28 duels tussen beide ploegen is Trabzonspor favoriet. De thuisploeg wist 13 keer te winnen, terwijl Konyaspor slechts 7 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Trabzonspor 13
Winst Konyaspor 7
Gelijkspel 8
Totaal 28

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Trabzonspor op een 7e positie staat, terwijl we Konyaspor terugvinden op de 8e plaats.