Nabeschouwing Ümraniyespor - Galatasaray (0-1) || Super Lig 2022/2023

Vrijdag 19 augustus 2022 - 20:00 uur

In de Super Lig 2022/2023 neemt Ümraniyespor het vrijdag 19 augustus 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Galatasaray.

Via de Ümraniyespor - Galatasaray live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ümraniyespor - Galatasaray (0-1)

Het Super Lig duel tussen Ümraniyespor en Galatasaray is onder leiding van scheidsrechter Ali Şansalan geëindigd in een 0-1 overwinning voor Galatasaray. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 86e minuut door B. Gomis, waarmee Galatasaray met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Galatasaray dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Ali Şansalan, waardoor Galatasaray de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

LIVE Ümraniyespor - Galatasaray 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ümraniyespor - Galatasaray teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor A. Bardakci Galatasaray
46' Gele kaart Ümraniyespor Gele kaart voor S. Goksu Ümraniyespor
46' Wissel Galatasaray Wissel D. Mertens voor E. Akbaba Galatasaray
55' Gele kaart Ümraniyespor Gele kaart voor Y. Del Valle Ümraniyespor
57' Wissel Ümraniyespor Wissel Geraldo voor O. Ayik Ümraniyespor
57' Wissel Ümraniyespor Wissel V. Gheorghe voor Y. Del Valle Ümraniyespor
65' Wissel Galatasaray Wissel E. Kilinc voor K. Akturkoglu Galatasaray
66' Wissel Ümraniyespor Wissel I. Sackey voor B. D. Avounou Ümraniyespor
66' Wissel Ümraniyespor Wissel N. Gagnidze voor A. Mrsic Ümraniyespor
72' Gele kaart Ümraniyespor Gele kaart voor V. Gheorghe Ümraniyespor
76' Gele kaart Ümraniyespor Gele kaart voor O. Gurbulak Ümraniyespor
77' Gele kaart Ümraniyespor Gele kaart voor I. Sackey Ümraniyespor
78' Wissel Galatasaray Wissel B. Gomis voor H. Seferovic Galatasaray
85' Wissel Galatasaray Wissel B. Yilmaz voor Y. Akgun Galatasaray
85' Wissel Galatasaray Wissel A. Cicaldau voor S. Oliveira Galatasaray
85' Wissel Ümraniyespor Wissel M. Mimaroglu voor A. Bettaieb Ümraniyespor
86' Gele kaart Ümraniyespor Gele kaart voor N. Gagnidze Ümraniyespor
86' Doelpunt Galatasaray Doelpunt B. Gomis met assist van P. van Aanholt Galatasaray 0-1
92' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor S. Boey Galatasaray
Video hoogtepunten en samenvatting Ümraniyespor - Galatasaray
Opstellingen Ümraniyespor - Galatasaray
De opstellingen van Ümraniyespor en Galatasaray zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ümraniyespor gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Galatasaray zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Ümraniyespor - Galatasaray

Ümraniyespor en Galatasaray treffen elkaar in de 3e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ali Şansalan en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Ümraniyespor en Galatasaray elkaar treffen in de Super Lig.

Winst Ümraniyespor 0
Winst Galatasaray 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Ümraniyespor op een 13e positie staat, terwijl we Galatasaray terugvinden op de 10e plaats.