Nabeschouwing Ümraniyespor - Kasımpaşa (1-2) || Super Lig 2022/2023

Zaterdag 17 september 2022 - 16:00 uur

In de Super Lig 2022/2023 neemt Ümraniyespor het zaterdag 17 september 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Kasımpaşa. De wedstrijd wordt gespeeld in Ümraniye Hekimbaşı Şehir Stadyumu in İstanbul.

Via de Ümraniyespor - Kasımpaşa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ümraniyespor - Kasımpaşa (1-2)

Het Super Lig duel tussen Ümraniyespor en Kasımpaşa is onder leiding van scheidsrechter Suat Arslanboğa geëindigd in een 1-2 overwinning voor Kasımpaşa. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 36 minuten. F. Hadergjonaj maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Kasımpaşa vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Kasımpaşa vergrootte in de 83e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Bahoken op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 99e minuut wist Ümraniyespor de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via A. Mrsic. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Ümraniyespor kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Suat Arslanboğa, waardoor Kasımpaşa dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Ümraniyespor - Kasımpaşa 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ümraniyespor - Kasımpaşa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor M. Fall Kasımpaşa
27' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor M. Tirpan Kasımpaşa
36' Penalty Kasımpaşa Penalty F. Hadergjonaj Kasımpaşa 0-1
46' Wissel Ümraniyespor Wissel A. Mrsic voor O. Gurbulak Ümraniyespor
46' Wissel Ümraniyespor Wissel M. Mimaroglu voor V. Gheorghe Ümraniyespor
53' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor F. Hadergjonaj Kasımpaşa
59' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor M. Ben Ouanes Kasımpaşa
60' Gele kaart Ümraniyespor Gele kaart voor Geraldo Ümraniyespor
64' Wissel Ümraniyespor Wissel Y. Del Valle voor B. D. Avounou Ümraniyespor
64' Wissel Ümraniyespor Wissel O. Ayik voor E. Lenjani Ümraniyespor
75' Wissel Kasımpaşa Wissel A. Kara voor M. Fall Kasımpaşa
81' Gele kaart Ümraniyespor Gele kaart voor M. Yilmaz Ümraniyespor
82' Wissel Kasımpaşa Wissel A. Engin voor B. Celina Kasımpaşa
82' Wissel Ümraniyespor Wissel A. Bettaieb voor S. Goksu Ümraniyespor
83' Doelpunt Kasımpaşa Doelpunt S. Bahoken met assist van M. Tirpan Kasımpaşa 0-2
85' Gele kaart Ümraniyespor Gele kaart voor I. Sackey Ümraniyespor
92' Gele kaart Ümraniyespor Gele kaart voor T. Glumac Ümraniyespor
94' Wissel Kasımpaşa Wissel R. Donk voor V. Eysseric Kasımpaşa
94' Wissel Kasımpaşa Wissel T. Torun voor H. Hajradinovic Kasımpaşa
99' Doelpunt Ümraniyespor Doelpunt A. Mrsic met assist van U. Nayir Ümraniyespor 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Ümraniyespor - Kasımpaşa
Opstellingen Ümraniyespor - Kasımpaşa
De opstellingen van Ümraniyespor en Kasımpaşa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ümraniyespor gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Kasımpaşa zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Şenol Can
Voorbeschouwing Ümraniyespor - Kasımpaşa

Ümraniyespor en Kasımpaşa treffen elkaar in de 7e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Suat Arslanboğa en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Ümraniyespor en Kasımpaşa elkaar treffen in de Super Lig.

Winst Ümraniyespor 0
Winst Kasımpaşa 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Ümraniyespor op een 17e positie staat, terwijl we Kasımpaşa terugvinden op de 13e plaats.