Nabeschouwing İstanbul Başakşehir - Sivasspor (0-2) || Super Lig 2022/2023

Maandag 10 oktober 2022 - 19:00 uur

In de Super Lig 2022/2023 neemt İstanbul Başakşehir het maandag 10 oktober 2022 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Sivasspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Başakşehir Fatih Terim Stadyumu in İstanbul.

Via de İstanbul Başakşehir - Sivasspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing İstanbul Başakşehir - Sivasspor (0-2)

Het Super Lig duel tussen İstanbul Başakşehir en Sivasspor is onder leiding van scheidsrechter Kadir Sağlam geëindigd in een 0-2 overwinning voor Sivasspor. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 47 minuten. D. Saba maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Sivasspor vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Sivasspor vergrootte in de 85e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Saba op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Sivasspor.

LIVE İstanbul Başakşehir - Sivasspor 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd İstanbul Başakşehir - Sivasspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

47' Penalty Sivasspor Penalty D. Saba Sivasspor 0-1
46' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel S. Gurler voor P. P. Keny İstanbul Başakşehir
46' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel H. A. Kaldirim voor L. Lima İstanbul Başakşehir
61' Wissel Sivasspor Wissel H. Arslan voor R. Yalcin Sivasspor
62' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel S. Okaka voor D. Turuc İstanbul Başakşehir
67' Wissel Sivasspor Wissel M. Gradel voor C. NJie Sivasspor
69' Gele kaart İstanbul Başakşehir Gele kaart voor Y. Ndayishimiye İstanbul Başakşehir
78' Wissel Sivasspor Wissel C. Charisis voor F. Ulvestad Sivasspor
78' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel D. Aleksic voor B. Ozcan İstanbul Başakşehir
84' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel M. Arslantas voor M. Chouiar İstanbul Başakşehir
85' Doelpunt Sivasspor Doelpunt D. Saba met assist van M. Yatabare Sivasspor 0-2
93' Gele kaart İstanbul Başakşehir Gele kaart voor B. Traore İstanbul Başakşehir
Video hoogtepunten en samenvatting İstanbul Başakşehir - Sivasspor
Opstellingen İstanbul Başakşehir - Sivasspor
De opstellingen van İstanbul Başakşehir en Sivasspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat İstanbul Başakşehir gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Sivasspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Rıza Çalımbay
Voorbeschouwing İstanbul Başakşehir - Sivasspor

İstanbul Başakşehir en Sivasspor treffen elkaar in de 9e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kadir Sağlam en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen İstanbul Başakşehir en Sivasspor in de Super Lig vond plaats op 10 april 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor İstanbul Başakşehir. Op basis van de afgelopen 28 duels tussen beide ploegen is İstanbul Başakşehir favoriet. De thuisploeg wist 12 keer te winnen, terwijl Sivasspor slechts 7 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 9 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst İstanbul Başakşehir 12
Winst Sivasspor 7
Gelijkspel 9
Totaal 28

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel İstanbul Başakşehir op een 5e positie staat, terwijl we Sivasspor terugvinden op de 18e plaats.