Nabeschouwing Adana Demirspor - Galatasaray (0-3) || Super Lig 2023/2024

Vrijdag 26 april 2024 - 19:00 uur

In de Super Lig 2023/2024 neemt Adana Demirspor het vrijdag 26 april 2024 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Galatasaray. De wedstrijd wordt gespeeld in 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu in Adana.

Via de Adana Demirspor - Galatasaray live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Adana Demirspor - Galatasaray (0-3)

Het Super Lig duel tussen Adana Demirspor en Galatasaray is onder leiding van scheidsrechter Bahattin Şimşek geëindigd in een 0-3 overwinning voor Galatasaray. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 53e minuut door Hakim Ziyech, waarmee Galatasaray met 0-1 de leiding nam. Galatasaray vergrootte in de 64e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Kerem Demirbay op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was Mauro Icardi van Galatasaray die de 0-3 wist te maken in de 91e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Bahattin Şimşek, waardoor Galatasaray dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Adana Demirspor - Galatasaray 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Adana Demirspor - Galatasaray teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Wissel Adana Demirspor Wissel Jovan Manev voor Semih Güler Adana Demirspor
41' Gele kaart Adana Demirspor Gele kaart voor Hikmet Karaman Adana Demirspor
53' Doelpunt Galatasaray Doelpunt Hakim Ziyech met assist van Dries Mertens Galatasaray 0-1
64' Doelpunt Galatasaray Doelpunt Kerem Demirbay met assist van Kaan Ayhan Galatasaray 0-2
65' Wissel Adana Demirspor Wissel Nabil Alioui voor Edouard Michut Adana Demirspor
65' Wissel Adana Demirspor Wissel Tayfun Aydoğan voor Yusuf Barası Adana Demirspor
71' Wissel Galatasaray Wissel Kerem Aktürkoğlu voor Hakim Ziyech Galatasaray
73' VAR: Afgekeurd doelpunt Dries Mertens Afgekeurd doelpunt Dries Mertens Galatasaray
82' Wissel Galatasaray Wissel Serge Aurier voor Kaan Ayhan Galatasaray
82' Wissel Galatasaray Wissel Berkan Kutlu voor Lucas Torreira Galatasaray
82' Wissel Galatasaray Wissel Tetê voor Barış Alper Yılmaz Galatasaray
85' Wissel Adana Demirspor Wissel Abat Aymbetov voor Mario Balotelli Adana Demirspor
88' Wissel Galatasaray Wissel Davinson Sánchez voor Victor Nelsson Galatasaray
89' Gele kaart Adana Demirspor Gele kaart voor Stiven Mendoza Adana Demirspor
91' Doelpunt Galatasaray Doelpunt Mauro Icardi met assist van Dries Mertens Galatasaray 0-3
93' Gele kaart Adana Demirspor Gele kaart voor Andreaw Gravillon Adana Demirspor
Video hoogtepunten en samenvatting Adana Demirspor - Galatasaray
Opstellingen Adana Demirspor - Galatasaray
De opstellingen van Adana Demirspor en Galatasaray zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Adana Demirspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Galatasaray zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.