Nabeschouwing Adana Demirspor - Konyaspor (3-0) || Super Lig 2023/2024

Zaterdag 28 oktober 2023 - 18:00 uur

In de Super Lig 2023/2024 neemt Adana Demirspor het zaterdag 28 oktober 2023 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Konyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu in Adana.

Via de Adana Demirspor - Konyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Adana Demirspor - Konyaspor (3-0)

Het Super Lig duel tussen Adana Demirspor en Konyaspor is onder leiding van scheidsrechter Turgut Doman geëindigd in een 3-0 overwinning voor Adana Demirspor. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 54e minuut door MBaye Niang, waarmee Adana Demirspor met 1-0 de leiding nam. Adana Demirspor vergrootte in de 81e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Mario Balotelli op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Vlak voor tijd werd de stand 3-0 doordat MBaye Niang van Adana Demirspor een penalty wist te benutten in de 93e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Turgut Doman, waardoor Adana Demirspor dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Adana Demirspor - Konyaspor 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Adana Demirspor - Konyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor Louka Prip Konyaspor
54' Doelpunt Adana Demirspor Doelpunt MBaye Niang met assist van Jonas Svensson Adana Demirspor 1-0
61' Wissel Konyaspor Wissel Robert Murić voor Louka Prip Konyaspor
61' Wissel Konyaspor Wissel Nélson Oliveira voor Steven​ NZonzi Konyaspor
64' Wissel Adana Demirspor Wissel Mario Balotelli voor Arbër Zeneli Adana Demirspor
65' Wissel Adana Demirspor Wissel Benjamin Stambouli voor Badou Ndiaye Adana Demirspor
66' Gele kaart Adana Demirspor Gele kaart voor Emre Akbaba Adana Demirspor
69' Wissel Adana Demirspor Wissel Ismail Cokcalis voor Jonas Svensson Adana Demirspor
75' Wissel Konyaspor Wissel Gökhan Töre voor Marlos Moreno Konyaspor
75' Wissel Konyaspor Wissel Oğulcan Ülgün voor Sokol Cikalleshi Konyaspor
81' Doelpunt Adana Demirspor Doelpunt Mario Balotelli met assist van Emre Akbaba Adana Demirspor 2-0
82' Wissel Konyaspor Wissel Niko Rak voor Alexandru Cicâldău Konyaspor
82' Emre Akbaba Adana Demirspor
86' Wissel Adana Demirspor Wissel Abdulsamet Burak voor Andreaw Gravillon Adana Demirspor
86' Wissel Adana Demirspor Wissel Dorukhan Toköz voor Younès Belhanda Adana Demirspor
93' Penalty Adana Demirspor Penalty MBaye Niang Adana Demirspor 3-0
Video hoogtepunten en samenvatting Adana Demirspor - Konyaspor
Opstellingen Adana Demirspor - Konyaspor
De opstellingen van Adana Demirspor en Konyaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Adana Demirspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Konyaspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Patrick Kluivert
Voorbeschouwing Adana Demirspor - Konyaspor

Adana Demirspor en Konyaspor treffen elkaar in de 10e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Turgut Doman en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Adana Demirspor en Konyaspor in de Super Lig vond plaats op 19 april 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Adana Demirspor. Op basis van de afgelopen 4 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Adana Demirspor als Konyaspor wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.

Winst Adana Demirspor 1
Winst Konyaspor 1
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Adana Demirspor op een 4e positie staat, terwijl we Konyaspor terugvinden op de 15e plaats.