Nabeschouwing Adana Demirspor - Rizespor (2-1) || Super Lig 2023/2024

Zondag 13 augustus 2023 - 20:45 uurIn de Super Lig 2023/2024 neemt Adana Demirspor het zondag 13 augustus 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Rizespor. De wedstrijd wordt gespeeld in 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu in Adana.

Via de Adana Demirspor - Rizespor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Adana Demirspor - Rizespor (2-1)

Het Super Lig duel tussen Adana Demirspor en Rizespor is onder leiding van scheidsrechter Ümit Öztürk geëindigd in een 2-1 overwinning voor Adana Demirspor. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Adana Demirspor - Rizespor
Goals
2
1
LIVE Adana Demirspor - Rizespor 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Adana Demirspor - Rizespor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Adana Demirspor - Rizespor
Opstellingen Adana Demirspor - Rizespor

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Adana Demirspor - Rizespor

Adana Demirspor en Rizespor treffen elkaar in de 1e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ümit Öztürk en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Super Lig seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Adana Demirspor en Rizespor in de Super Lig vond plaats op 6 februari 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Adana Demirspor. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Adana Demirspor favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Rizespor slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Adana Demirspor 2
Winst Rizespor 0
Gelijkspel 0
Totaal 2

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Adana Demirspor - Rizespor Opstelling Adana Demirspor Opstelling Rizespor Live Adana Demirspor - Rizespor Live Adana Demirspor - Rizespor kijken Adana Demirspor - Rizespor kijken Live Adana Demirspor - Rizespor stream Adana Demirspor - Rizespor Fox Sports Nabeschouwing Adana Demirspor - Rizespor Uitslag Adana Demirspor - Rizespor Statistieken Adana Demirspor - Rizespor Super Lig 2023/2024 Adana Demirspor - Rizespor wedden Adana Demirspor - Rizespor gokken Adana Demirspor - Rizespor Unibet