Nabeschouwing Ankaragücü - Hatayspor (0-0) || Super Lig 2023/2024

Donderdag 21 december 2023 - 18:00 uur

In de Super Lig 2023/2024 neemt Ankaragücü het donderdag 21 december 2023 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Hatayspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Ankara Ondokuz Mayıs Stadyumu in Ankara.

Via de Ankaragücü - Hatayspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ankaragücü - Hatayspor (0-0)

De Super Lig 2023/2024 wedstrijd tussen Ankaragücü en Hatayspor geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

In de 17e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg Riad Bajić van Ankaragücü via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. Qua balbezit waren Ankaragücü en Hatayspor gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Abdulkadir Bitigen niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Ankaragücü - Hatayspor 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ankaragücü - Hatayspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' VAR: Afgekeurd doelpunt Renaldo Cephas Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel Renaldo Cephas Ankaragücü
17' Penalty gemist Ankaragücü Penalty gemist Riad Bajić Riad Bajić Ankaragücü
46' Gele kaart Hatayspor Gele kaart voor Görkem Saglam Hatayspor
46' Wissel Hatayspor Wissel Chandrel Massanga voor Engin Can Aksoy Hatayspor
58' Wissel Ankaragücü Wissel Matěj Hanousek voor Alper Uludağ Ankaragücü
67' Wissel Ankaragücü Wissel Anastasios Chatzigiovanis voor Efkan Bekiroğlu Ankaragücü
67' Wissel Ankaragücü Wissel Federico Macheda voor Riad Bajić Ankaragücü
71' Gele kaart Hatayspor Gele kaart voor Rigoberto Rivas Hatayspor
75' Wissel Hatayspor Wissel Ömer Faruk Beyaz voor Giorgi Aburjania Hatayspor
84' Wissel Hatayspor Wissel Joelson Fernandes voor Renat Dadashov Hatayspor
91' Wissel Hatayspor Wissel Armin Hodzic voor Fisayo Dele-Bashiru Hatayspor
Video hoogtepunten en samenvatting Ankaragücü - Hatayspor
Opstellingen Ankaragücü - Hatayspor
De opstellingen van Ankaragücü en Hatayspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ankaragücü gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Hatayspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Ankaragücü - Hatayspor

Ankaragücü en Hatayspor treffen elkaar in de 17e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Abdulkadir Bitigen en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Ankaragücü en Hatayspor in de Super Lig vond plaats op 23 april 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Ankaragücü. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Ankaragücü favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Hatayspor slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Ankaragücü 3
Winst Hatayspor 1
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Ankaragücü op een 11e positie staat, terwijl we Hatayspor terugvinden op de 10e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.