Nabeschouwing Antalyaspor - Konyaspor (1-1) || Super Lig 2023/2024

Vrijdag 18 augustus 2023 - 20:00 uurIn de Super Lig 2023/2024 neemt Antalyaspor het vrijdag 18 augustus 2023 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Konyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Antalya Stadyumu in Antalya.

Via de Antalyaspor - Konyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Antalyaspor - Konyaspor (1-1)

De Super Lig 2023/2024 wedstrijd tussen Antalyaspor en Konyaspor geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Antalyaspor - Konyaspor
Goals
1
1
LIVE Antalyaspor - Konyaspor 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Antalyaspor - Konyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Antalyaspor - Konyaspor
Opstellingen Antalyaspor - Konyaspor

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Antalyaspor - Konyaspor

Antalyaspor en Konyaspor treffen elkaar in de 2e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ali Şansalan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Antalyaspor en Konyaspor in de Super Lig vond plaats op 7 april 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 24 duels tussen beide teams is Konyaspor favoriet. 7 keer wist de ploeg van Antalyaspor te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Antalyaspor. 13 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Antalyaspor 4
Winst Konyaspor 7
Gelijkspel 13
Totaal 24

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Antalyaspor op een 18e positie staat, terwijl we Konyaspor terugvinden op de 8e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Antalyaspor - Konyaspor Opstelling Antalyaspor Opstelling Konyaspor Live Antalyaspor - Konyaspor Live Antalyaspor - Konyaspor kijken Antalyaspor - Konyaspor kijken Live Antalyaspor - Konyaspor stream Antalyaspor - Konyaspor Fox Sports Nabeschouwing Antalyaspor - Konyaspor Uitslag Antalyaspor - Konyaspor Statistieken Antalyaspor - Konyaspor Super Lig 2023/2024 Antalyaspor - Konyaspor wedden Antalyaspor - Konyaspor gokken Antalyaspor - Konyaspor Unibet