Nabeschouwing Besiktas - Galatasaray (0-1) || Super Lig 2023/2024

Zondag 3 maart 2024 - 17:00 uur



In de Super Lig 2023/2024 neemt Besiktas het zondag 3 maart 2024 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Galatasaray. De wedstrijd wordt gespeeld in Beşiktaş Park in Istanbul.

Via de Besiktas - Galatasaray live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Besiktas - Galatasaray (0-1)

Het Super Lig duel tussen Besiktas en Galatasaray is onder leiding van scheidsrechter Halil Umut Meler geëindigd in een 0-1 overwinning voor Galatasaray. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van Al-Musrati zette Galatasaray op een 0-1 voorsprong in de 2e minuut van de wedstrijd. In de 90e minuut moest Omar Colley van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Halil Umut Meler een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Beşiktaş verder met een speler minder.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Galatasaray.

Wedstrijdstatistieken Besiktas - Galatasaray
Balbezit
48%
52%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
2
0
Schoten totaal
11
13
Schoten op doel
3
3
Aanvallen
113
106
Gevaarlijke aanvallen
38
51
Passes
359
382
Overtredingen
7
15
Buitenspel
0
3
Corners
4
11
Wissels
3
4
LIVE Besiktas - Galatasaray 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Besiktas - Galatasaray teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
2' Eigen doelpunt Galatasaray Eigen doelpunt Al-Musrati Galatasaray 0-1
55' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor Cenk Tosun Beşiktaş
60' Wissel Beşiktaş Wissel Rachid Ghezzal voor Daniel Amartey  Beşiktaş
80' Wissel Beşiktaş Wissel V. Aboubakar voor Milot Rashica Beşiktaş
80' Wissel Beşiktaş Wissel Jackson Muleka voor Cenk Tosun Beşiktaş
85' Wissel Galatasaray Wissel Berkan Kutlu voor Dries Mertens Galatasaray
89' Omar Colley Beşiktaş
94' Wissel Galatasaray Wissel Tanguy Ndombélé voor Kerem Demirbay Galatasaray
97' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor Rachid Ghezzal Beşiktaş
90' Rode kaart Beşiktaş Rode kaart voor Omar Colley Beşiktaş
94' Wissel Galatasaray Wissel Carlos Vinícius voor Lucas Torreira Galatasaray
98' Wissel Galatasaray Wissel Tetê voor Kerem Aktürkoğlu Galatasaray
Video hoogtepunten en samenvatting Besiktas - Galatasaray
Opstellingen Besiktas - Galatasaray
De opstellingen van Besiktas en Galatasaray zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Besiktas gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Galatasaray zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos
Voorbeschouwing Besiktas - Galatasaray

Besiktas en Galatasaray treffen elkaar in de 28e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Halil Umut Meler en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Besiktas en Galatasaray in de Super Lig vond plaats op 21 oktober 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Galatasaray. Op basis van de afgelopen 39 duels tussen beide teams is Galatasaray favoriet. 19 keer wist de ploeg van Besiktas te winnen, tegenover 14 winstpartijen voor Besiktas. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Besiktas 14
Winst Galatasaray 19
Gelijkspel 6
Totaal 39

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Besiktas op een 4e positie staat, terwijl we Galatasaray terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Besiktas - Galatasaray Opstelling Besiktas Opstelling Galatasaray Live Besiktas - Galatasaray Live Besiktas - Galatasaray kijken Besiktas - Galatasaray kijken Live Besiktas - Galatasaray stream Besiktas - Galatasaray Fox Sports Nabeschouwing Besiktas - Galatasaray Uitslag Besiktas - Galatasaray Statistieken Besiktas - Galatasaray Super Lig 2023/2024 Besiktas - Galatasaray wedden Besiktas - Galatasaray gokken Besiktas - Galatasaray Unibet