Nabeschouwing Besiktas - Kasımpaşa (1-3) || Super Lig 2023/2024

Vrijdag 5 januari 2024 - 18:00 uur

In de Super Lig 2023/2024 neemt Besiktas het vrijdag 5 januari 2024 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Kasımpaşa. De wedstrijd wordt gespeeld in Beşiktaş Park in Istanbul.

Via de Besiktas - Kasımpaşa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Besiktas - Kasımpaşa (1-3)

Het Super Lig duel tussen Besiktas en Kasımpaşa is onder leiding van scheidsrechter Arda Kardeşler geëindigd in een 1-3 overwinning voor Kasımpaşa. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 41e minuut door Nuno Da Costa, waarmee Kasımpaşa met 0-1 de leiding nam. Beşiktaş kwam in de 47e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Semih Kilicsoy, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 80e minuut zette Nuno Da Costa zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Kasımpaşa de leiding in de wedstrijd nam.

Na 83 minuten werd de voorsprong voor Kasımpaşa vergroot nadat Nuno Da Costa de 1-3 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Kasımpaşa.

LIVE Besiktas - Kasımpaşa 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Besiktas - Kasımpaşa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor Salih Uçan Beşiktaş
30' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor Bakhtiyor Zaynutdinov  Beşiktaş
41' Doelpunt Kasımpaşa Doelpunt Nuno Da Costa met assist van Haris Hajradinovic  Kasımpaşa 0-1
47' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt Semih Kilicsoy Beşiktaş 1-1
51' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor Taylan Utku Aydın Kasımpaşa
60' Wissel Beşiktaş Wissel Cenk Tosun voor Jackson Muleka Beşiktaş
60' Wissel Beşiktaş Wissel Rachid Ghezzal voor Salih Uçan Beşiktaş
68' Wissel Beşiktaş Wissel Tayyip Talha Sanuç voor Necip Uysal Beşiktaş
80' Doelpunt Kasımpaşa Doelpunt Nuno Da Costa met assist van Iron Gomis Kasımpaşa 1-2
81' Wissel Beşiktaş Wissel Emirhan Delibaş voor Semih Kilicsoy Beşiktaş
83' Doelpunt Kasımpaşa Doelpunt Nuno Da Costa met assist van Cláudio Winck Kasımpaşa 1-3
90' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor Gökhan Gül Kasımpaşa
Video hoogtepunten en samenvatting Besiktas - Kasımpaşa
Opstellingen Besiktas - Kasımpaşa
De opstellingen van Besiktas en Kasımpaşa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Besiktas gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Kasımpaşa zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.