Nabeschouwing Fatih Karagümrük - Besiktas (0-1) || Super Lig 2023/2024

Maandag 14 augustus 2023 - 20:00 uurIn de Super Lig 2023/2024 neemt Fatih Karagümrük het maandag 14 augustus 2023 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Besiktas. De wedstrijd wordt gespeeld in Vefa Stadı in Istanbul.

Via de Fatih Karagümrük - Besiktas live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fatih Karagümrük - Besiktas (0-1)

Het Super Lig duel tussen Fatih Karagümrük en Besiktas is onder leiding van scheidsrechter Erkan Özdamar geëindigd in een 0-1 overwinning voor Besiktas. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Fatih Karagümrük - Besiktas
LIVE Fatih Karagümrük - Besiktas 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fatih Karagümrük - Besiktas teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Fatih Karagümrük - Besiktas
Opstellingen Fatih Karagümrük - Besiktas

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Fatih Karagümrük - Besiktas

Fatih Karagümrük en Besiktas treffen elkaar in de 1e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Erkan Özdamar en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Super Lig seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Fatih Karagümrük en Besiktas in de Super Lig vond plaats op 31 januari 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is Besiktas favoriet. 4 keer wist de ploeg van Fatih Karagümrük te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Fatih Karagümrük. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Fatih Karagümrük 1
Winst Besiktas 4
Gelijkspel 1
Totaal 6

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Fatih Karagümrük - Besiktas Opstelling Fatih Karagümrük Opstelling Besiktas Live Fatih Karagümrük - Besiktas Live Fatih Karagümrük - Besiktas kijken Fatih Karagümrük - Besiktas kijken Live Fatih Karagümrük - Besiktas stream Fatih Karagümrük - Besiktas Fox Sports Nabeschouwing Fatih Karagümrük - Besiktas Uitslag Fatih Karagümrük - Besiktas Statistieken Fatih Karagümrük - Besiktas Super Lig 2023/2024 Fatih Karagümrük - Besiktas wedden Fatih Karagümrük - Besiktas gokken Fatih Karagümrük - Besiktas Unibet