Nabeschouwing Fatih Karagümrük - Samsunspor (3-1) || Super Lig 2023/2024

Zaterdag 25 mei 2024 - 15:00 uur

In de Super Lig 2023/2024 neemt Fatih Karagümrük het zaterdag 25 mei 2024 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Samsunspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Vefa Stadı in Istanbul.

Via de Fatih Karagümrük - Samsunspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fatih Karagümrük - Samsunspor (3-1)

Het Super Lig duel tussen Fatih Karagümrük en Samsunspor is onder leiding van scheidsrechter Mehmet Türkmen geëindigd in een 3-1 overwinning voor Fatih Karagümrük. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 42e minuut door Markao , waarmee Fatih Karagümrük met 1-0 de leiding nam. Fatih Karagümrük vergrootte in de 50e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Ryan Mendes op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 57e minuut wist Samsunspor de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via S. Aydoğdu.

In de 72e minuut werd Y. Çift van Samsunspor met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Samsunspor het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. Na 92 minuten werd de voorsprong voor Fatih Karagümrük vergroot nadat Güven Yalçın de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Fatih Karagümrük.

LIVE Fatih Karagümrük - Samsunspor 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fatih Karagümrük - Samsunspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Fatih Karagümrük Gele kaart voor T. Teklić Fatih Karagümrük
39' Gele kaart Samsunspor Gele kaart voor H. Tan Samsunspor
42' Doelpunt Fatih Karagümrük Doelpunt Markao  met assist van T. Teklić Fatih Karagümrük 1-0
46' Wissel Samsunspor Wissel S. Aydoğdu voor B. Raman Samsunspor
46' Wissel Samsunspor Wissel M. Fofana voor A. Muja Samsunspor
46' Wissel Fatih Karagümrük Wissel Levent Mercan   voor Emir Tintiş Fatih Karagümrük
50' Doelpunt Fatih Karagümrük Doelpunt Ryan Mendes Fatih Karagümrük 2-0
57' Doelpunt Samsunspor Doelpunt S. Aydoğdu met assist van F. Tait Samsunspor 2-1
63' Wissel Samsunspor Wissel L. Dimata voor H. Tan Samsunspor
63' Wissel Samsunspor Wissel O. Ntcham voor F. Tait Samsunspor
66' Wissel Fatih Karagümrük Wissel Valentin Eysseric voor T. Teklić Fatih Karagümrük
66' Wissel Fatih Karagümrük Wissel Kevin Lasagna voor Can Keles Fatih Karagümrük
66' Wissel Fatih Karagümrük Wissel Güven Yalçın voor Markao  Fatih Karagümrük
70' Gele kaart Fatih Karagümrük Gele kaart voor Valentin Eysseric Fatih Karagümrük
71' Y. Çift Samsunspor
72' Rode kaart Samsunspor Rode kaart voor Y. Çift Samsunspor
75' Wissel Samsunspor Wissel K. Schindler voor C. Holse Samsunspor
85' Wissel Fatih Karagümrük Wissel Salih Dursun voor Nazım Sangaré Fatih Karagümrük
92' Doelpunt Fatih Karagümrük Doelpunt Güven Yalçın met assist van Ryan Mendes Fatih Karagümrük 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting Fatih Karagümrük - Samsunspor
Opstellingen Fatih Karagümrük - Samsunspor
De opstellingen van Fatih Karagümrük en Samsunspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fatih Karagümrük gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Samsunspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.