Nabeschouwing Fatih Karagümrük - İstanbulspor (3-0) || Super Lig 2023/2024

Vrijdag 1 december 2023 - 18:00 uur

In de Super Lig 2023/2024 neemt Fatih Karagümrük het vrijdag 1 december 2023 om 18:00 uur in eigen huis op tegen İstanbulspor.

Via de Fatih Karagümrük - İstanbulspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fatih Karagümrük - İstanbulspor (3-0)

Het Super Lig duel tussen Fatih Karagümrük en İstanbulspor is onder leiding van scheidsrechter Kadir Sağlam geëindigd in een 3-0 overwinning voor Fatih Karagümrük. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van David Jensen zette Fatih Karagümrük op een 1-0 voorsprong in de 45e minuut van de wedstrijd. Fatih Karagümrük vergrootte in de 49e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Ryan Mendes op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 53e minuut volgde een derde treffer van Fatih Karagümrük, waarmee Can Keleş zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Kadir Sağlam, waardoor Fatih Karagümrük dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Fatih Karagümrük - İstanbulspor 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fatih Karagümrük - İstanbulspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Gele kaart Fatih Karagümrük Gele kaart voor Federico Ceccherini Fatih Karagümrük
39' VAR: Afgekeurd doelpunt Jackson Afgekeurd doelpunt vanwege overtreding Jackson İstanbulspor
41' Gele kaart İstanbulspor Gele kaart voor Mehmet Yesil İstanbulspor
45' Eigen doelpunt Fatih Karagümrük Eigen doelpunt David Jensen Fatih Karagümrük 1-0
49' Doelpunt Fatih Karagümrük Doelpunt Ryan Mendes met assist van Güven Yalçın Fatih Karagümrük 2-0
53' Doelpunt Fatih Karagümrük Doelpunt Can Keleş met assist van Güven Yalçın Fatih Karagümrük 3-0
56' Gele kaart Fatih Karagümrük Gele kaart voor Güven Yalçın Fatih Karagümrük
58' Güven Yalçın Fatih Karagümrük
58' Wissel İstanbulspor Wissel Valon Ethemi voor Mendy Mamadou İstanbulspor
58' Wissel İstanbulspor Wissel Ozcan Sahan voor Modestas Vorobjovas İstanbulspor
68' Wissel Fatih Karagümrük Wissel Marcus Rohdén voor Sofiane Feghouli Fatih Karagümrük
68' Wissel Fatih Karagümrük Wissel Kevin Lasagna voor Ryan Mendes Fatih Karagümrük
75' Wissel Fatih Karagümrük Wissel Serdar Dursun voor Güven Yalçın Fatih Karagümrük
75' Wissel Fatih Karagümrük Wissel Nazim Sangaré  voor Can Keleş Fatih Karagümrük
77' Wissel İstanbulspor Wissel Racine Coly voor Demeaco Duhaney İstanbulspor
77' Wissel İstanbulspor Wissel Vefa Temel voor Ali Yasar  İstanbulspor
81' Wissel Fatih Karagümrük Wissel Flavio Paoletti voor Valentin Eysseric Fatih Karagümrük
82' Wissel İstanbulspor Wissel Giannelli Imbula voor Muammer Sarikaya İstanbulspor
83' Gele kaart Fatih Karagümrük Gele kaart voor Ibrahim Drešević Fatih Karagümrük
Video hoogtepunten en samenvatting Fatih Karagümrük - İstanbulspor
Opstellingen Fatih Karagümrük - İstanbulspor
De opstellingen van Fatih Karagümrük en İstanbulspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fatih Karagümrük gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en İstanbulspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.