Nabeschouwing Kasımpaşa - Kayserispor (3-4) || Super Lig 2023/2024

Zaterdag 11 november 2023 - 11:30 uur

In de Super Lig 2023/2024 neemt Kasımpaşa het zaterdag 11 november 2023 om 11:30 uur in eigen huis op tegen Kayserispor. De wedstrijd wordt gespeeld in Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu in İstanbul.

Via de Kasımpaşa - Kayserispor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kasımpaşa - Kayserispor (3-4)

Het Super Lig duel tussen Kasımpaşa en Kayserispor is onder leiding van scheidsrechter Çağdaş Altay geëindigd in een 3-4 overwinning voor Kayserispor. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door Ali Karimi, waarmee Kayserispor met 0-1 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van Sadik Ciftpinar zorgde ervoor dat Kayserispor op 0-2 kwam te staan in de 27e minuut. In de 36e minuut wist Kasımpaşa de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via Mamadou Fall.

Na 44 minuten werd de voorsprong voor Kayserispor vergroot nadat Aylton Boa Morte de 1-3 wist te scoren. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 47e minuut nadat Mame Thiam namens Kayserispor de bal tussen de palen wist te werken: 1-4. In de 50e minuut was het Nuno Da Costa van Kasımpaşa wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 2-4 scoorde. Namens Kasımpaşa mocht Aytac Kara in de 74e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 3-4.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Çağdaş Altay en eindigde de wedstrijd dus met een 3-4 stand in het voordeel van Kayserispor.

LIVE Kasımpaşa - Kayserispor 3-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kasımpaşa - Kayserispor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

0' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor Kemal Özdeş Kasımpaşa
12' Doelpunt Kayserispor Doelpunt Ali Karimi met assist van Miguel Cardoso Kayserispor 0-1
27' Eigen doelpunt Kayserispor Eigen doelpunt Sadik Ciftpinar Kayserispor 0-2
36' Doelpunt Kasımpaşa Doelpunt Mamadou Fall Kasımpaşa 1-2
44' Doelpunt Kayserispor Doelpunt Aylton Boa Morte Kayserispor 1-3
46' Wissel Kasımpaşa Wissel Nuno Da Costa voor Sadik Ciftpinar Kasımpaşa
46' Wissel Kayserispor Wissel Julian Jeanvier voor Olivier Kemen Kayserispor
47' Doelpunt Kayserispor Doelpunt Mame Thiam met assist van Gökhan Sazdagi Kayserispor 1-4
50' Doelpunt Kasımpaşa Doelpunt Nuno Da Costa met assist van Haris Hajradinovic Kasımpaşa 2-4
66' Wissel Kayserispor Wissel Stéphane Bahoken  voor Miguel Cardoso Kayserispor
71' Mamadou Fall Kasımpaşa
74' Penalty Kasımpaşa Penalty Aytac Kara Kasımpaşa 3-4
84' Wissel Kayserispor Wissel Ramazan Civelek voor Ali Karimi Kayserispor
86' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor Bilal Bayazit Kayserispor
87' Wissel Kasımpaşa Wissel Duhan Aksu voor Gökhan Gül Kasımpaşa
91' Wissel Kayserispor Wissel Arif Kocaman voor Aylton Boa Morte Kayserispor
Video hoogtepunten en samenvatting Kasımpaşa - Kayserispor
Opstellingen Kasımpaşa - Kayserispor
De opstellingen van Kasımpaşa en Kayserispor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kasımpaşa gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Kayserispor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Kemal Özdeş
Voorbeschouwing Kasımpaşa - Kayserispor

Kasımpaşa en Kayserispor treffen elkaar in de 12e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Çağdaş Altay en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Kasımpaşa en Kayserispor in de Super Lig vond plaats op 19 april 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 26 duels tussen beide teams is Kayserispor favoriet. 13 keer wist de ploeg van Kasımpaşa te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Kasımpaşa. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Kasımpaşa 5
Winst Kayserispor 13
Gelijkspel 8
Totaal 26

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Kasımpaşa op een 8e positie staat, terwijl we Kayserispor terugvinden op de 6e plaats.