Nabeschouwing Kasımpaşa - İstanbulspor (3-1) || Super Lig 2023/2024

Vrijdag 27 oktober 2023 - 19:00 uur

In de Super Lig 2023/2024 neemt Kasımpaşa het vrijdag 27 oktober 2023 om 19:00 uur in eigen huis op tegen İstanbulspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu in İstanbul.

Via de Kasımpaşa - İstanbulspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kasımpaşa - İstanbulspor (3-1)

Het Super Lig duel tussen Kasımpaşa en İstanbulspor is onder leiding van scheidsrechter Erkan Özdamar geëindigd in een 3-1 overwinning voor Kasımpaşa. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 32e minuut door Mamadou Fall, waarmee Kasımpaşa met 1-0 de leiding nam. Kasımpaşa vergrootte in de 56e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Aytac Kara op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 72e minuut volgde een derde treffer van Kasımpaşa, waarmee Julien Ngoy zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 76 minuten deed Emir Kaan Gültekin iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van İstanbulspor werd verkleind tot 3-1. Hiermee kon een nederlaag voor İstanbulspor echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Kasımpaşa.

LIVE Kasımpaşa - İstanbulspor 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kasımpaşa - İstanbulspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Doelpunt Kasımpaşa Doelpunt Mamadou Fall met assist van Iron Gomis Kasımpaşa 1-0
32' Gele kaart İstanbulspor Gele kaart voor Demeaco Duhaney İstanbulspor
33' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor Kemal Özdeş Kasımpaşa
35' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor Sadik Ciftpinar Kasımpaşa
53' Gele kaart İstanbulspor Gele kaart voor Djakaridja Junior Traoré İstanbulspor
56' Doelpunt Kasımpaşa Doelpunt Aytac Kara met assist van Iron Gomis Kasımpaşa 2-0
62' Wissel İstanbulspor Wissel Emir Kaan Gültekin voor Djakaridja Junior Traoré İstanbulspor
62' Wissel İstanbulspor Wissel Mendy Mamadou voor Alassane Ndao İstanbulspor
62' Wissel İstanbulspor Wissel Ali Yasar  voor Racine Coly İstanbulspor
67' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor Iron Gomis Kasımpaşa
69' Wissel Kasımpaşa Wissel Mortadha Ben Ouanes voor Haris Hajradinovic Kasımpaşa
69' Wissel Kasımpaşa Wissel Yasin Özcan voor Duhan Aksu Kasımpaşa
72' Doelpunt Kasımpaşa Doelpunt Julien Ngoy Kasımpaşa 3-0
73' Wissel İstanbulspor Wissel David Sambissa voor Demeaco Duhaney İstanbulspor
76' Doelpunt İstanbulspor Doelpunt Emir Kaan Gültekin met assist van David Sambissa İstanbulspor 3-1
77' Wissel İstanbulspor Wissel Giannelli Imbula voor Florian Loshaj İstanbulspor
83' Wissel Kasımpaşa Wissel Dries Saddiki voor Mamadou Fall Kasımpaşa
93' Wissel Kasımpaşa Wissel Erdem Cetinkaya voor Aytac Kara Kasımpaşa
93' Wissel Kasımpaşa Wissel Selim Dilli voor Iron Gomis Kasımpaşa
Video hoogtepunten en samenvatting Kasımpaşa - İstanbulspor
Opstellingen Kasımpaşa - İstanbulspor
De opstellingen van Kasımpaşa en İstanbulspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kasımpaşa gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en İstanbulspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.