Nabeschouwing Konyaspor - Ankaragücü (1-0) || Super Lig 2023/2024

Zondag 11 februari 2024 - 14:00 uur

In de Super Lig 2023/2024 neemt Konyaspor het zondag 11 februari 2024 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Ankaragücü. De wedstrijd wordt gespeeld in Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu in Konya.

Via de Konyaspor - Ankaragücü live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Konyaspor - Ankaragücü (1-0)

Het Super Lig duel tussen Konyaspor en Ankaragücü is onder leiding van scheidsrechter Direnç Tonusluoğlu geëindigd in een 1-0 overwinning voor Konyaspor. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 38e minuut door Louka Prip, waarmee Konyaspor met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Konyaspor.

LIVE Konyaspor - Ankaragücü 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Konyaspor - Ankaragücü teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor Filip Damjanović Konyaspor
23' Gele kaart Ankaragücü Gele kaart voor Emre Belözoğlu Ankaragücü
38' Doelpunt Konyaspor Doelpunt Louka Prip met assist van Sokol Cikalleshi Konyaspor 1-0
46' Wissel Ankaragücü Wissel Alexis Flips voor Tolga Ciğerci Ankaragücü
46' Wissel Ankaragücü Wissel Riccardo Saponara voor Olimpiu Moruţan Ankaragücü
54' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor Soner Dikmen Konyaspor
62' Wissel Konyaspor Wissel Alassane Ndao voor Valon Ethemi Konyaspor
62' Wissel Konyaspor Wissel Bouly Junior Sambou voor Sokol Cikalleshi Konyaspor
75' Wissel Konyaspor Wissel Marlos Moreno voor Louka Prip Konyaspor
75' Wissel Konyaspor Wissel Oğulcan Ülgün voor Alexandru Cicâldău Konyaspor
81' Wissel Ankaragücü Wissel Anastasios Chatzigiovanis voor Ali Kaan Güneren Ankaragücü
81' Wissel Ankaragücü Wissel Mert Çetin voor Nihad Mujakic Ankaragücü
86' Wissel Konyaspor Wissel Kahraman Demirtaş voor Soner Dikmen Konyaspor
89' Wissel Ankaragücü Wissel Riad Bajić voor Renaldo Cephas Ankaragücü
98' Gele kaart Ankaragücü Gele kaart voor Alexis Flips Ankaragücü
99' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor Marlos Moreno Konyaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Konyaspor - Ankaragücü
Opstellingen Konyaspor - Ankaragücü
De opstellingen van Konyaspor en Ankaragücü zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Konyaspor gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Ankaragücü zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Konyaspor - Ankaragücü

Konyaspor en Ankaragücü treffen elkaar in de 25e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Direnç Tonusluoğlu en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Konyaspor en Ankaragücü in de Super Lig vond plaats op 24 september 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 19 duels tussen beide ploegen is Konyaspor favoriet. De thuisploeg wist 8 keer te winnen, terwijl Ankaragücü slechts 6 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Konyaspor 8
Winst Ankaragücü 6
Gelijkspel 5
Totaal 19

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Konyaspor op een 19e positie staat, terwijl we Ankaragücü terugvinden op de 11e plaats.