Nabeschouwing Konyaspor - İstanbul Başakşehir (2-3) || Super Lig 2023/2024

Zondag 28 januari 2024 - 11:30 uur

In de Super Lig 2023/2024 neemt Konyaspor het zondag 28 januari 2024 om 11:30 uur in eigen huis op tegen İstanbul Başakşehir. De wedstrijd wordt gespeeld in Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu in Konya.

Via de Konyaspor - İstanbul Başakşehir live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Konyaspor - İstanbul Başakşehir (2-3)

Het Super Lig duel tussen Konyaspor en İstanbul Başakşehir is onder leiding van scheidsrechter Alper Akarsu geëindigd in een 2-3 overwinning voor İstanbul Başakşehir. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door Louka Prip, waarmee Konyaspor met 1-0 de leiding nam. Konyaspor vergrootte in de 14e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Louka Prip op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam İstanbul Başakşehir vervolgens op 2-1. Het was Krzysztof Piątek die vanaf 11 meter wist te scoren in de 67e minuut.

Na 79 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Krzysztof Piątek de 2-2 maakte voor İstanbul Başakşehir. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk İstanbul Başakşehir dat in de 92e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat Krzysztof Piątek de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Alper Akarsu bij een 2-3 eindstand in het voordeel van İstanbul Başakşehir.

LIVE Konyaspor - İstanbul Başakşehir 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Konyaspor - İstanbul Başakşehir teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Konyaspor Doelpunt Louka Prip met assist van Sokol Cikalleshi Konyaspor 1-0
14' Doelpunt Konyaspor Doelpunt Louka Prip met assist van Sokol Cikalleshi Konyaspor 2-0
46' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel Emirhan Ilkhan voor Berkay Aydogmus İstanbul Başakşehir
55' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor Steven Nzonzi Konyaspor
59' Gele kaart İstanbul Başakşehir Gele kaart voor Onur Ergun İstanbul Başakşehir
61' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor Soner Dikmen Konyaspor
64' Emirhan Ilkhan İstanbul Başakşehir
66' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor Deniz Ertaş Konyaspor
66' Gele kaart İstanbul Başakşehir Gele kaart voor Emirhan Ilkhan İstanbul Başakşehir
67' Penalty İstanbul Başakşehir Penalty Krzysztof Piątek İstanbul Başakşehir 2-1
68' Wissel Konyaspor Wissel Valon Ethemi voor Marlos Moreno Konyaspor
68' Wissel Konyaspor Wissel Yunus Mallı voor Sokol Cikalleshi Konyaspor
77' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel Souza voor Onur Ergun İstanbul Başakşehir
78' Wissel Konyaspor Wissel Alassane Ndao voor Louka Prip Konyaspor
79' Doelpunt İstanbul Başakşehir Doelpunt Krzysztof Piątek met assist van Deniz Türüç İstanbul Başakşehir 2-2
89' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel Lucas Lima voor Léo Dubois İstanbul Başakşehir
89' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel Mahmut Tekdemir voor Berkay Özcan İstanbul Başakşehir
95' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel Hamza Güreler voor Danijel Aleksić İstanbul Başakşehir
92' Doelpunt İstanbul Başakşehir Doelpunt Krzysztof Piątek met assist van Souza İstanbul Başakşehir 2-3
Video hoogtepunten en samenvatting Konyaspor - İstanbul Başakşehir
Opstellingen Konyaspor - İstanbul Başakşehir
De opstellingen van Konyaspor en İstanbul Başakşehir zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Konyaspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en İstanbul Başakşehir zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.