Nabeschouwing İstanbul Başakşehir - Samsunspor (1-0) || Super Lig 2023/2024

Zondag 3 maart 2024 - 11:30 uur

In de Super Lig 2023/2024 neemt İstanbul Başakşehir het zondag 3 maart 2024 om 11:30 uur in eigen huis op tegen Samsunspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Başakşehir Fatih Terim Stadyumu in İstanbul.

Via de İstanbul Başakşehir - Samsunspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing İstanbul Başakşehir - Samsunspor (1-0)

Het Super Lig duel tussen İstanbul Başakşehir en Samsunspor is onder leiding van scheidsrechter Abdullah Buğra Taşkınsoy geëindigd in een 1-0 overwinning voor İstanbul Başakşehir. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor Marius Mouandilmadji in de 34e minuut, waardoor Samsunspor met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 47 minuten was het Danijel Aleksić die İstanbul Başakşehir op een 1-0 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor İstanbul Başakşehir uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE İstanbul Başakşehir - Samsunspor 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd İstanbul Başakşehir - Samsunspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

34' Rode kaart Samsunspor Rode kaart voor Marius Mouandilmadji Samsunspor
34' Marius Mouandilmadji Samsunspor
46' Wissel Samsunspor Wissel Alim Öztürk voor Soner Gönül Samsunspor
46' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel Emirhan Ilkhan voor Léo Dubois İstanbul Başakşehir
47' Doelpunt İstanbul Başakşehir Doelpunt Danijel Aleksić İstanbul Başakşehir 1-0
50' O. Kemen İstanbul Başakşehir
60' Wissel Samsunspor Wissel Ercan Kara voor Benito Raman Samsunspor
69' Gele kaart Samsunspor Gele kaart voor Taylan Antalyalı Samsunspor
74' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel Ömer Ali Şahiner voor O. Kemen İstanbul Başakşehir
76' Gele kaart Samsunspor Gele kaart voor Osman Çelik Samsunspor
80' Wissel Samsunspor Wissel Arbnor Muja voor Taylan Antalyalı Samsunspor
80' Wissel Samsunspor Wissel Moryke Fofana voor Osman Çelik Samsunspor
83' Gele kaart Samsunspor Gele kaart voor Rick Van Drongelen Samsunspor
86' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel Philippe Keny voor Davidson İstanbul Başakşehir
86' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel Souza voor Danijel Aleksić İstanbul Başakşehir
93' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel Mehdi Abeid voor Berkay Özcan İstanbul Başakşehir
90' Wissel Samsunspor Wissel Marc Bola voor Rick Van Drongelen Samsunspor
Video hoogtepunten en samenvatting İstanbul Başakşehir - Samsunspor
Opstellingen İstanbul Başakşehir - Samsunspor
De opstellingen van İstanbul Başakşehir en Samsunspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat İstanbul Başakşehir gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Samsunspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Çagdas Atan
Coach Markus Gisdol
Voorbeschouwing İstanbul Başakşehir - Samsunspor

İstanbul Başakşehir en Samsunspor treffen elkaar in de 28e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Abdullah Buğra Taşkınsoy en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen İstanbul Başakşehir en Samsunspor in de Super Lig vond plaats op 22 oktober 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is İstanbul Başakşehir favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Samsunspor slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst İstanbul Başakşehir 2
Winst Samsunspor 0
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel İstanbul Başakşehir op een 8e positie staat, terwijl we Samsunspor terugvinden op de 11e plaats.