Nabeschouwing İstanbulspor - Fatih Karagümrük (1-2) || Super Lig 2023/2024

Zaterdag 20 april 2024 - 12:30 uur

In de Super Lig 2023/2024 neemt İstanbulspor het zaterdag 20 april 2024 om 12:30 uur in eigen huis op tegen Fatih Karagümrük. De wedstrijd wordt gespeeld in Bahçelievler İl Özel İdare Stadyumu in İstanbul.

Via de İstanbulspor - Fatih Karagümrük live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing İstanbulspor - Fatih Karagümrük (1-2)

Het Super Lig duel tussen İstanbulspor en Fatih Karagümrük is onder leiding van scheidsrechter Burak Şeker geëindigd in een 1-2 overwinning voor Fatih Karagümrük. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Pas in de tweede helft vond het eerste opmerkelijke moment in de wedstrijd plaats. Fatih Karagümrük kreeg in de 56e minuut een strafschop toegekend, die door Markao  werd genomen en gemist. Hierdoor bleef de stand onveranderd op 0-0 staan. Op de eerste goal van de wedstrijd moest uiteindelijk behoorlijk lang gewacht worden, want pas na 85 minuten was het Racine Coly die İstanbulspor op een 1-0 voorsprong zette. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte Güven Yalçın namens Fatih Karagümrük in de 86e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

Sofiane Feghouli zette Fatih Karagümrük even later op 1-2 nadat hij een door scheidsrechter Burak Şeker toegekende penalty wist te benutten.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Burak Şeker, waardoor Fatih Karagümrük dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE İstanbulspor - Fatih Karagümrük 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd İstanbulspor - Fatih Karagümrük teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart Fatih Karagümrük Gele kaart voor Koray Günter Fatih Karagümrük
37' VAR: Afgekeurd doelpunt Markao  Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel Markao  Fatih Karagümrük
56' Penalty gemist Fatih Karagümrük Penalty gemist Markao  Markao  Fatih Karagümrük
53' Marcus Rohdén Fatih Karagümrük
47' Gele kaart İstanbulspor Gele kaart voor Modestas Vorobjovas  İstanbulspor
60' Wissel Fatih Karagümrük Wissel Salih Dursun voor Koray Günter Fatih Karagümrük
60' Wissel Fatih Karagümrük Wissel Güven Yalçın voor Can Keles Fatih Karagümrük
64' Gele kaart Fatih Karagümrük Gele kaart voor Emre Mor Fatih Karagümrük
70' Wissel İstanbulspor Wissel Demeaco Duhaney voor David Sambissa İstanbulspor
70' Wissel İstanbulspor Wissel Okan Erdoğan voor Ali Yaşar   İstanbulspor
70' Wissel Fatih Karagümrük Wissel Sofiane Feghouli voor Dimitrios Kourbelis Fatih Karagümrük
70' Wissel Fatih Karagümrük Wissel Flavio Paoletti voor Andrea Bertolacci Fatih Karagümrük
74' Wissel Fatih Karagümrük Wissel Kevin Lasagna voor Emre Mor Fatih Karagümrük
78' Wissel İstanbulspor Wissel V. Temel voor Jackson İstanbulspor
85' Doelpunt İstanbulspor Doelpunt Racine Coly İstanbulspor 1-0
86' Doelpunt Fatih Karagümrük Doelpunt Güven Yalçın met assist van Marcus Rohdén Fatih Karagümrük 1-1
91' Wissel İstanbulspor Wissel Özcan Şahan voor Mendy Mamadou İstanbulspor
97' Penalty Fatih Karagümrük Penalty Sofiane Feghouli Fatih Karagümrük 1-2
98' Gele kaart İstanbulspor Gele kaart voor Florian Loshaj İstanbulspor
95' Gele kaart Fatih Karagümrük Gele kaart voor Davide Biraschi Fatih Karagümrük
96' Gele kaart İstanbulspor Gele kaart voor Racine Coly İstanbulspor
94' Markao  Fatih Karagümrük
Video hoogtepunten en samenvatting İstanbulspor - Fatih Karagümrük
Opstellingen İstanbulspor - Fatih Karagümrük
De opstellingen van İstanbulspor en Fatih Karagümrük zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat İstanbulspor gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Fatih Karagümrük zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.