Nabeschouwing İstanbulspor - Kasımpaşa (1-2) || Super Lig 2023/2024

Zondag 10 maart 2024 - 14:00 uur

In de Super Lig 2023/2024 neemt İstanbulspor het zondag 10 maart 2024 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Kasımpaşa. De wedstrijd wordt gespeeld in Bahçelievler İl Özel İdare Stadyumu in İstanbul.

Via de İstanbulspor - Kasımpaşa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing İstanbulspor - Kasımpaşa (1-2)

Het Super Lig duel tussen İstanbulspor en Kasımpaşa is onder leiding van scheidsrechter Çağdaş Altay geëindigd in een 1-2 overwinning voor Kasımpaşa. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door Florian Loshaj, waarmee İstanbulspor met 1-0 de leiding nam. Kasımpaşa kwam na 53 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Nuno Da Costa, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. İzzet Topatar dacht na 70 minuten te scoren voor Kasımpaşa, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 1-2 eindigde in een overwinning voor Kasımpaşa.

LIVE İstanbulspor - Kasımpaşa 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd İstanbulspor - Kasımpaşa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

0' Gele kaart İstanbulspor Gele kaart voor Osman Zeki Korkmaz İstanbulspor
25' Doelpunt İstanbulspor Doelpunt Florian Loshaj met assist van Jackson İstanbulspor 1-0
46' Wissel İstanbulspor Wissel İzzet Topatar voor Emrehan Gedikli İstanbulspor
53' Doelpunt Kasımpaşa Doelpunt Nuno Da Costa met assist van Haris Hajradinovic  Kasımpaşa 1-1
61' Wissel İstanbulspor Wissel Vefa Temel voor Eslem Öztürk İstanbulspor
64' Gele kaart İstanbulspor Gele kaart voor Alp Arda İstanbulspor
64' Wissel Kasımpaşa Wissel Simon Deli voor Kasımpaşa
68' Gele kaart İstanbulspor Gele kaart voor Oğulcan Çağlayan Mamadou Fall İstanbulspor
70' Doelpunt Kasımpaşa Doelpunt İzzet Topatar Kasımpaşa
71' Wissel Kasımpaşa Wissel Mortadha Ben Ouanes voor Haris Hajradinovic  Kasımpaşa 1-2
77' Wissel İstanbulspor Wissel Jackson Porozo voor Rochinha İstanbulspor
81' Wissel İstanbulspor Wissel Ali Yasar  voor Jackson İstanbulspor
81' Wissel İstanbulspor Wissel Ozcan Sahan voor İzzet Topatar İstanbulspor
81' Wissel Kasımpaşa Wissel Eren Arda Şan voor Demeaco Duhaney Kasımpaşa
89' Wissel Kasımpaşa Wissel Samuel Bastien  voor Aytaç Kara Kasımpaşa
Video hoogtepunten en samenvatting İstanbulspor - Kasımpaşa
Opstellingen İstanbulspor - Kasımpaşa
De opstellingen van İstanbulspor en Kasımpaşa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat İstanbulspor gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Kasımpaşa zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Formatie 3-4-3
Coach Osman Zeki Korkmaz
Voorbeschouwing İstanbulspor - Kasımpaşa

İstanbulspor en Kasımpaşa treffen elkaar in de 29e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Çağdaş Altay en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen İstanbulspor en Kasımpaşa in de Super Lig vond plaats op 27 oktober 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Kasımpaşa. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Kasımpaşa favoriet. 2 keer wist de ploeg van İstanbulspor te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor İstanbulspor. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst İstanbulspor 1
Winst Kasımpaşa 2
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel İstanbulspor op een 20e positie staat, terwijl we Kasımpaşa terugvinden op de 6e plaats.