Nabeschouwing İstanbulspor - Konyaspor (0-0) || Super Lig 2023/2024

Zondag 14 januari 2024 - 11:30 uur

In de Super Lig 2023/2024 neemt İstanbulspor het zondag 14 januari 2024 om 11:30 uur in eigen huis op tegen Konyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Bahçelievler İl Özel İdare Stadyumu in İstanbul.

Via de İstanbulspor - Konyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing İstanbulspor - Konyaspor (0-0)

De Super Lig 2023/2024 wedstrijd tussen İstanbulspor en Konyaspor geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren İstanbulspor en Konyaspor gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Veruit de meeste mogelijkheden waren voor İstanbulspor, dat genoeg kansen kreeg om tot een goal te komen. Ondanks alle kansen wilde het echter maar niet lukken om de bal in het doel te krijgen, waardoor de stand onveranderd bleef terwijl het einde van de wedstrijd steeds meer naderde.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Halil Umut Meler niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE İstanbulspor - Konyaspor 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd İstanbulspor - Konyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart İstanbulspor Gele kaart voor Vefa Temel İstanbulspor
67' Wissel Konyaspor Wissel Alexandru Cicâldău voor Oğulcan Ülgün Konyaspor
67' Wissel Konyaspor Wissel Yasir Subaşı voor Marlos Moreno Konyaspor
73' Wissel İstanbulspor Wissel Emir Kaan Gültekin voor Jackson İstanbulspor
73' Wissel İstanbulspor Wissel Mendy Mamadou voor Valon Ethemi İstanbulspor
77' Gele kaart İstanbulspor Gele kaart voor Muammer Sarikaya İstanbulspor
79' VAR: Afgekeurd doelpunt Sokol Cikalleshi Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel Sokol Cikalleshi Konyaspor
79' Wissel Konyaspor Wissel Nélson Oliveira voor Sokol Cikalleshi Konyaspor
80' Sokol Cikalleshi Konyaspor
82' Wissel İstanbulspor Wissel Ozcan Sahan voor Florian Loshaj İstanbulspor
83' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor Steven​ NZonzi Konyaspor
90' Wissel İstanbulspor Wissel Ali Yasar  voor Vefa Temel İstanbulspor
94' Wissel Konyaspor Wissel Cebrail Karayel voor Louka Prip Konyaspor
95' Wissel Konyaspor Wissel Mehmet Ali Buyuksayar voor Ahmet Oğuz Konyaspor
Video hoogtepunten en samenvatting İstanbulspor - Konyaspor
Opstellingen İstanbulspor - Konyaspor
De opstellingen van İstanbulspor en Konyaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat İstanbulspor gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Konyaspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Hakan Yakin
Voorbeschouwing İstanbulspor - Konyaspor

İstanbulspor en Konyaspor treffen elkaar in de 20e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Halil Umut Meler en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen İstanbulspor en Konyaspor in de Super Lig vond plaats op 12 augustus 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 3 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel İstanbulspor als Konyaspor wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.

Winst İstanbulspor 1
Winst Konyaspor 1
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel İstanbulspor op een 20e positie staat, terwijl we Konyaspor terugvinden op de 18e plaats.