Nabeschouwing Brondby - Viborg (1-1) || Superliga 2021/2022

Zondag 25 juli 2021 - 18:00 uurIn de Superliga 2021/2022 neemt Brondby het zondag 25 juli 2021 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Viborg. De wedstrijd wordt gespeeld in Brøndby Stadion in Brøndby.

Via de Brondby - Viborg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Brondby - Viborg (1-1)

De Superliga 2021/2022 wedstrijd tussen Brondby en Viborg geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Brondby - Viborg
Goals
1
1
LIVE Brondby - Viborg 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Brondby - Viborg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Brondby - Viborg
Opstellingen Brondby - Viborg

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Brondby - Viborg

Brondby en Viborg treffen elkaar in de 2e speelronde van de Superliga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jørgen Daugbjerg Burchardt en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Brondby en Viborg elkaar treffen in de Superliga.

Resultaat Aantal
Winst Brondby 0
Winst Viborg 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Brondby op een 8e positie staat, terwijl we Viborg terugvinden op de 3e plaats.

Tags
Brondby - Viborg Opstelling Brondby Opstelling Viborg Live Brondby - Viborg Live Brondby - Viborg kijken Brondby - Viborg kijken Live Brondby - Viborg stream Brondby - Viborg Fox Sports Nabeschouwing Brondby - Viborg Uitslag Brondby - Viborg Statistieken Brondby - Viborg Superliga 2021/2022 Brondby - Viborg wedden Brondby - Viborg gokken Brondby - Viborg Unibet