Nabeschouwing Kopenhagen - Silkeborg (0-0) || Superliga 2021/2022

Zondag 25 juli 2021 - 16:00 uurIn de Superliga 2021/2022 neemt Kopenhagen het zondag 25 juli 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Silkeborg. De wedstrijd wordt gespeeld in Parken in København.

Via de Kopenhagen - Silkeborg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kopenhagen - Silkeborg (0-0)

De Superliga 2021/2022 wedstrijd tussen Kopenhagen en Silkeborg geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Wedstrijdstatistieken Kopenhagen - Silkeborg
LIVE Kopenhagen - Silkeborg 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kopenhagen - Silkeborg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Kopenhagen - Silkeborg
Opstellingen Kopenhagen - Silkeborg

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Kopenhagen - Silkeborg

Kopenhagen en Silkeborg treffen elkaar in de 2e speelronde van de Superliga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Peter Kjærsgaard-Andersen en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Kopenhagen en Silkeborg elkaar treffen in de Superliga.

Resultaat Aantal
Winst Kopenhagen 0
Winst Silkeborg 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Kopenhagen op een 5e positie staat, terwijl we Silkeborg terugvinden op de 8e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Kopenhagen - Silkeborg Opstelling Kopenhagen Opstelling Silkeborg Live Kopenhagen - Silkeborg Live Kopenhagen - Silkeborg kijken Kopenhagen - Silkeborg kijken Live Kopenhagen - Silkeborg stream Kopenhagen - Silkeborg Fox Sports Nabeschouwing Kopenhagen - Silkeborg Uitslag Kopenhagen - Silkeborg Statistieken Kopenhagen - Silkeborg Superliga 2021/2022 Kopenhagen - Silkeborg wedden Kopenhagen - Silkeborg gokken Kopenhagen - Silkeborg Unibet