Nabeschouwing Vejle - Brondby (2-2) || Superliga 2021/2022

Zondag 1 augustus 2021 - 16:00 uurIn de Superliga 2021/2022 neemt Vejle het zondag 1 augustus 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Brondby. De wedstrijd wordt gespeeld in Vejle Stadion in Vejle.

Via de Vejle - Brondby live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vejle - Brondby (2-2)

De Superliga 2021/2022 wedstrijd tussen Vejle en Brondby geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Brøndby kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van M. Uhre. Vejle kwam in de 36e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van D. Emmanouilidis, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 55e minuut zette W. Faghir zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Vejle de leiding in de wedstrijd nam.

Na 81 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat C. Cappis de 2-2 maakte voor Brøndby. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Helaas zou het daarna ondanks een spannend slot niet meer tot doelpunten komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

Wedstrijdstatistieken Vejle - Brondby
Goals
2
2
Balbezit
49%
51%
Gele kaarten
0
2
Schoten totaal
18
15
Schoten op doel
4
5
Aanvallen
84
99
Gevaarlijke aanvallen
48
49
Passes
418
426
Overtredingen
6
13
Buitenspel
2
0
Corners
1
9
Wissels
3
2
LIVE Vejle - Brondby 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vejle - Brondby teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
3' Doelpunt Brøndby Doelpunt M. Uhre met assist van A. Slimane Brøndby 0-1
36' Doelpunt Vejle Doelpunt D. Emmanouilidis met assist van K. Yamga Vejle 1-1
50' Gele kaart Brøndby Gele kaart voor K. Mensah Brøndby
55' Doelpunt Vejle Doelpunt W. Faghir met assist van J. Schoop Vejle 2-1
60' Wissel Vejle Wissel L. Engel voor D. Emmanouilidis Vejle
61' Wissel Brøndby Wissel C. Cappis voor A. Slimane Brøndby
72' Wissel Vejle Wissel H. Hollsberg voor A. Mucolli Vejle
76' Wissel Brøndby Wissel R. Corlu voor M. Uhre Brøndby
81' Doelpunt Brøndby Doelpunt C. Cappis met assist van J. Gammelby Brøndby 2-2
85' Gele kaart Brøndby Gele kaart voor A. Hendriksen Skipper Brøndby
86' Wissel Vejle Wissel L. Jensen voor A. Goncalves Sousa Vejle
Video hoogtepunten en samenvatting Vejle - Brondby
Opstellingen Vejle - Brondby

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Vejle - Brondby

Vejle en Brondby treffen elkaar in de 3e speelronde van de Superliga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jakob A. Sundberg en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Vejle en Brondby elkaar treffen in de Superliga.

Resultaat Aantal
Winst Vejle 0
Winst Brondby 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Vejle op een 12e positie staat, terwijl we Brondby terugvinden op de 7e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Vejle - Brondby Opstelling Vejle Opstelling Brondby Live Vejle - Brondby Live Vejle - Brondby kijken Vejle - Brondby kijken Live Vejle - Brondby stream Vejle - Brondby Fox Sports Nabeschouwing Vejle - Brondby Uitslag Vejle - Brondby Statistieken Vejle - Brondby Superliga 2021/2022 Vejle - Brondby wedden Vejle - Brondby gokken Vejle - Brondby Unibet