Nabeschouwing Admira - Rheindorf Altach (1-1) || Tipico Bundesliga 2018/2019

Zaterdag 6 april 2019 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2018/2019 neemt Admira het zaterdag 6 april 2019 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Rheindorf Altach. De wedstrijd wordt gespeeld in BSFZ-Arena in Maria Enzersdorf.

Via de Admira - Rheindorf Altach live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Admira - Rheindorf Altach (1-1)

De Tipico Bundesliga 2018/2019 wedstrijd tussen Admira en Rheindorf Altach geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van B. Zech zette Admira op een 1-0 voorsprong in de 18e minuut van de wedstrijd. Rheindorf Altach kwam na 77 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van P. Netzer, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Admira - Rheindorf Altach 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Admira - Rheindorf Altach teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Eigen doelpunt Admira Eigen doelpunt B. Zech Admira 1-0
26' Gele kaart Rheindorf Altach Gele kaart voor M. Berisha Rheindorf Altach
28' Gele kaart Admira Gele kaart voor D. Toth Admira
60' Wissel Rheindorf Altach Wissel Sherko Kareem voor S. Nutz Rheindorf Altach
66' Gele kaart Admira Gele kaart voor S. Bauer Admira
70' Wissel Admira Wissel K. Pusch voor M. Hjulmand Admira
72' Wissel Rheindorf Altach Wissel A. Lienhart voor Anderson Rheindorf Altach
77' Doelpunt Rheindorf Altach Doelpunt P. Netzer met assist van M. Fischer Rheindorf Altach 1-1
83' Wissel Admira Wissel M. Jakoliš voor S. Kalajdzic Admira
89' Wissel Admira Wissel M. Maier voor P. Schmidt Admira
Video hoogtepunten en samenvatting Admira - Rheindorf Altach
Opstellingen Admira - Rheindorf Altach
De opstellingen van Admira en Rheindorf Altach zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Admira gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Rheindorf Altach zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Admira - Rheindorf Altach

Admira en Rheindorf Altach treffen elkaar in de 2e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Julian Weinberger en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Admira en Rheindorf Altach in de Tipico Bundesliga vond plaats op 2 maart 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Admira. Op basis van de afgelopen 18 duels tussen beide ploegen is Admira favoriet. De thuisploeg wist 8 keer te winnen, terwijl Rheindorf Altach slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Admira 8
Winst Rheindorf Altach 5
Gelijkspel 5
Totaal 18

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Admira op een 6e positie staat, terwijl we Rheindorf Altach terugvinden op de 3e plaats.