Nabeschouwing Austria Wien - Admira (4-0) || Tipico Bundesliga 2018/2019

Zondag 19 augustus 2018 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2018/2019 neemt Austria Wien het zondag 19 augustus 2018 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Admira. De wedstrijd wordt gespeeld in Generali Arena in Wien.

Via de Austria Wien - Admira live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Austria Wien - Admira (4-0)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Austria Wien en Admira is onder leiding van scheidsrechter Rene Eisner geëindigd in een 4-0 overwinning voor Austria Wien. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door B. Edomwonyi, waarmee Austria Wien met 1-0 de leiding nam. Austria Wien vergrootte in de 30e minuut de voorsprong nadat het via een goal van B. Edomwonyi op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 53e minuut volgde een derde treffer van Austria Wien, waarmee U. Matić zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Austria Wien in de 87e minuut, nadat A. Grünwald de 4-0 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Austria Wien.

LIVE Austria Wien - Admira 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Austria Wien - Admira teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Admira Gele kaart voor E. Aiwu Admira
23' Doelpunt Austria Wien Doelpunt B. Edomwonyi met assist van C. Monschein Austria Wien 1-0
30' Doelpunt Austria Wien Doelpunt B. Edomwonyi met assist van A. Grünwald Austria Wien 2-0
53' Doelpunt Austria Wien Doelpunt U. Matić Austria Wien 3-0
64' Wissel Admira Wissel W. Vorsager voor M. Maier Admira
71' Wissel Admira Wissel M. Kadlec voor P. Soiri Admira
75' Wissel Austria Wien Wissel Lucas Venuto voor C. Monschein Austria Wien
76' Wissel Austria Wien Wissel K. Friesenbichler voor B. Edomwonyi Austria Wien
86' Wissel Austria Wien Wissel M. Sarkaria voor A. Turgeman Austria Wien
87' Doelpunt Austria Wien Doelpunt A. Grünwald Austria Wien 4-0
Video hoogtepunten en samenvatting Austria Wien - Admira
Opstellingen Austria Wien - Admira
De opstellingen van Austria Wien en Admira zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Austria Wien gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Admira zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Austria Wien - Admira

Austria Wien en Admira treffen elkaar in de 4e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Rene Eisner en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Austria Wien en Admira in de Tipico Bundesliga vond plaats op 5 mei 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 28 duels tussen beide ploegen is Austria Wien favoriet. De thuisploeg wist 15 keer te winnen, terwijl Admira slechts 9 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Austria Wien 15
Winst Admira 9
Totaal 28

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Austria Wien op een 8e positie staat, terwijl we Admira terugvinden op de 10e plaats.