Nabeschouwing Austria Wien - St. Pölten (2-0) || Tipico Bundesliga 2018/2019

Zaterdag 1 december 2018 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2018/2019 neemt Austria Wien het zaterdag 1 december 2018 om 17:00 uur in eigen huis op tegen St. Pölten. De wedstrijd wordt gespeeld in Generali Arena in Wien.

Via de Austria Wien - St. Pölten live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Austria Wien - St. Pölten (2-0)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Austria Wien en St. Pölten is onder leiding van scheidsrechter Dominik Ouschan geëindigd in een 2-0 overwinning voor Austria Wien. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door U. Matić, waarmee Austria Wien met 1-0 de leiding nam. Austria Wien vergrootte in de 42e minuut de voorsprong nadat het via een goal van F. Klein op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Austria Wien.

LIVE Austria Wien - St. Pölten 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Austria Wien - St. Pölten teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Doelpunt Austria Wien Doelpunt U. Matić met assist van D. Prokop Austria Wien 1-0
42' Doelpunt Austria Wien Doelpunt F. Klein met assist van B. Edomwonyi Austria Wien 2-0
46' Wissel St. Pölten Wissel H. Balic voor D. Luxbacher St. Pölten
47' Gele kaart St. Pölten Gele kaart voor D. Drescher St. Pölten
51' Gele kaart St. Pölten Gele kaart voor Pak Kwang-Ryong St. Pölten
53' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor J. Jeggo Austria Wien
66' Wissel Austria Wien Wissel V. Demaku voor D. Prokop Austria Wien
67' Wissel St. Pölten Wissel T. Fountas voor S. Ingolitsch St. Pölten
77' Wissel Austria Wien Wissel Ewandro voor B. Edomwonyi Austria Wien
81' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor M. Madl Austria Wien
83' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor Igor Austria Wien
84' Wissel Austria Wien Wissel C. Schoissengeyer voor M. Madl Austria Wien
85' Gele kaart St. Pölten Gele kaart voor M. Haas St. Pölten
85' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor C. Cuevas Austria Wien
86' Wissel St. Pölten Wissel Issiaka Ouédraogo voor M. Haas St. Pölten
Video hoogtepunten en samenvatting Austria Wien - St. Pölten
Opstellingen Austria Wien - St. Pölten
De opstellingen van Austria Wien en St. Pölten zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Austria Wien gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en St. Pölten zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Austria Wien - St. Pölten

Austria Wien en St. Pölten treffen elkaar in de 16e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Dominik Ouschan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Austria Wien en St. Pölten in de Tipico Bundesliga vond plaats op 25 augustus 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 9 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Austria Wien als St. Pölten wisten 4 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.

Winst Austria Wien 4
Winst St. Pölten 4
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Austria Wien op een 5e positie staat, terwijl we St. Pölten terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.