Nabeschouwing Hartberg - Admira (3-1) || Tipico Bundesliga 2018/2019

Zaterdag 25 mei 2019 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2018/2019 neemt Hartberg het zaterdag 25 mei 2019 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Admira. De wedstrijd wordt gespeeld in PROfertil ARENA in Hartberg.

Via de Hartberg - Admira live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hartberg - Admira (3-1)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Hartberg en Admira is onder leiding van scheidsrechter Robert Schörgenhofer geëindigd in een 3-1 overwinning voor Hartberg. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door D. Tadic, waarmee Hartberg met 1-0 de leiding nam. Hartberg vergrootte in de 60e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Tadic op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Richting het einde van de wedstrijd volgde een derde goal, nadat K. Kovacevic namens Hartberg het doel wist te vinden in de 91e minuut. Het bleek echter nog niet het laatste wapenfeit van deze wedstrijd.

Na 93 minuten deed S. Bakis iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Admira werd verkleind tot 3-1. Hiermee kon een nederlaag voor Admira echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Hartberg.

LIVE Hartberg - Admira 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hartberg - Admira teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Hartberg Doelpunt D. Tadic met assist van F. Flecker Hartberg 1-0
35' Gele kaart Admira Gele kaart voor E. Aiwu Admira
41' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor F. Sittsam Hartberg
47' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor Z. Sanogo Hartberg
46' Wissel Admira Wissel S. Kalajdzic voor M. Jakolis Admira
58' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor T. Rotter Hartberg
59' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor R. Swete Hartberg
59' Gele kaart Admira Gele kaart voor S. Kalajdzic Admira
60' Doelpunt Hartberg Doelpunt D. Tadic met assist van M. Blauensteiner Hartberg 2-0
64' Wissel Hartberg Wissel D. Cancola voor Z. Sanogo Hartberg
67' Wissel Admira Wissel S. Paintsil voor E. Aiwu Admira
76' Gele kaart Admira Gele kaart voor M. Maier Admira
78' Wissel Hartberg Wissel K. Kovacevic voor D. Tadic Hartberg
82' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor R. Rep Hartberg
84' Wissel Hartberg Wissel T. Kainz voor F. Flecker Hartberg
91' Doelpunt Hartberg Doelpunt K. Kovacevic Hartberg 3-0
92' Wissel Admira Wissel F. Strauss voor M. Maier Admira
93' Doelpunt Admira Doelpunt S. Bakis Admira 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting Hartberg - Admira
Opstellingen Hartberg - Admira
De opstellingen van Hartberg en Admira zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hartberg gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Admira zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.