LIVE Hartberg - Admira (0-0) || Tipico Bundesliga

Zaterdag 25 mei 2019 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga neemt Hartberg het zaterdag 25 mei 2019 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Admira. De wedstrijd wordt gespeeld in PROfertil ARENA in Hartberg.

Via de Hartberg - Admira live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Hartberg - Admira 0-0

Vanaf zaterdag 25 mei 2019 om 17:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Hartberg - Admira volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 58 minuten en 40 seconden.

Opstellingen Hartberg - Admira

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Hartberg - Admira

Hartberg en Admira treffen elkaar in de 10e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Robert Schörgenhofer en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Hartberg en Admira elkaar treffen in de Tipico Bundesliga.

Resultaat Aantal
Winst Hartberg 0
Winst Admira 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Hartberg op een 5e positie staat, terwijl we Admira terugvinden op de 4e plaats.

Tags
Hartberg - Admira Opstelling Hartberg Opstelling Admira Live Hartberg - Admira Live Hartberg - Admira kijken Hartberg - Admira kijken Live Hartberg - Admira stream Hartberg - Admira Fox Sports Nabeschouwing Hartberg - Admira Uitslag Hartberg - Admira Statistieken Hartberg - Admira Tipico Bundesliga 2018/2019 Hartberg - Admira wedden Hartberg - Admira gokken Hartberg - Admira Unibet