Nabeschouwing Hartberg - Rheindorf Altach (0-1) || Tipico Bundesliga 2018/2019

Zaterdag 13 april 2019 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2018/2019 neemt Hartberg het zaterdag 13 april 2019 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Rheindorf Altach. De wedstrijd wordt gespeeld in PROfertil ARENA in Hartberg.

Via de Hartberg - Rheindorf Altach live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hartberg - Rheindorf Altach (0-1)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Hartberg en Rheindorf Altach is onder leiding van scheidsrechter Andreas Heiß geëindigd in een 0-1 overwinning voor Rheindorf Altach. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor Z. Sanogo in de 41e minuut, waardoor Hartberg met een man minder kwam te staan. Op de eerste goal van de wedstrijd moest uiteindelijk behoorlijk lang gewacht worden, want pas na 90 minuten was het M. Berisha die Rheindorf Altach op een 0-1 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Andreas Heiß, waardoor Rheindorf Altach de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

LIVE Hartberg - Rheindorf Altach 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hartberg - Rheindorf Altach teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

40' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor Z. Sanogo Hartberg
41' Rode kaart Hartberg Rode kaart voor Z. Sanogo Hartberg
46' Wissel Hartberg Wissel F. Sittsam voor C. Ilic Hartberg
54' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor F. Flecker Hartberg
58' Wissel Rheindorf Altach Wissel S. Piesinger voor P. Netzer Rheindorf Altach
59' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor F. Sittsam Hartberg
65' Wissel Hartberg Wissel F. Schubert voor D. Tadic Hartberg
66' Gele kaart Rheindorf Altach Gele kaart voor A. Lienhart Rheindorf Altach
69' Wissel Rheindorf Altach Wissel Sherko Kareem voor S. Oum Gwet Rheindorf Altach
80' Wissel Rheindorf Altach Wissel S. Nutz voor M. Meilinger Rheindorf Altach
82' Gele kaart Rheindorf Altach Gele kaart voor S. Piesinger Rheindorf Altach
90' Doelpunt Rheindorf Altach Doelpunt M. Berisha met assist van Sherko Kareem Rheindorf Altach 0-1
Video hoogtepunten en samenvatting Hartberg - Rheindorf Altach
Opstellingen Hartberg - Rheindorf Altach
De opstellingen van Hartberg en Rheindorf Altach zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hartberg gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Rheindorf Altach zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.