Nabeschouwing Hartberg - Wacker Innsbruck (2-2) || Tipico Bundesliga 2018/2019

Zondag 9 december 2018 - 14:30 uur



In de Tipico Bundesliga 2018/2019 neemt Hartberg het zondag 9 december 2018 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Wacker Innsbruck. De wedstrijd wordt gespeeld in PROfertil ARENA in Hartberg.

Via de Hartberg - Wacker Innsbruck live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hartberg - Wacker Innsbruck (2-2)

De Tipico Bundesliga 2018/2019 wedstrijd tussen Hartberg en Wacker Innsbruck geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 5 minuten. R. Rep maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Hartberg vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Wacker Innsbruck kwam in de 35e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van D. Gabriele, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 39e minuut zette R. Rep zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Hartberg de leiding in de wedstrijd nam.

Na 70 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat D. Gabriele de 2-2 maakte voor Wacker Innsbruck.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

Wedstrijdstatistieken Hartberg - Wacker Innsbruck
Goals
2
2
Balbezit
46%
54%
Gele kaarten
0
2
Schoten totaal
16
13
Schoten op doel
6
6
Aanvallen
114
162
Gevaarlijke aanvallen
72
94
Passes
422
493
Overtredingen
13
22
Buitenspel
5
4
Corners
4
4
Wissels
3
3
LIVE Hartberg - Wacker Innsbruck 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hartberg - Wacker Innsbruck teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
5' Penalty Hartberg Penalty R. Rep Hartberg 1-0
35' Doelpunt Wacker Innsbruck Doelpunt D. Gabriele met assist van Z. Dedič Wacker Innsbruck 1-1
39' Doelpunt Hartberg Doelpunt R. Rep Hartberg 2-1
46' Wissel Wacker Innsbruck Wissel P. Eler voor F. Buchacher Wacker Innsbruck
57' Wissel Hartberg Wissel C. Ilic voor C. Kröpfl Hartberg
58' Wissel Hartberg Wissel F. Sittsam voor T. Kainz Hartberg
64' Gele kaart Wacker Innsbruck Gele kaart voor L. Hupfauf Wacker Innsbruck
70' Doelpunt Wacker Innsbruck Doelpunt D. Gabriele met assist van D. Baumgartner Wacker Innsbruck 2-2
77' Wissel Wacker Innsbruck Wissel M. Harrer voor D. Gabriele Wacker Innsbruck
78' Wissel Hartberg Wissel D. Tadic voor M. Blauensteiner Hartberg
84' Wissel Wacker Innsbruck Wissel M. Şatin voor D. Baumgartner Wacker Innsbruck
90' Gele kaart Wacker Innsbruck Gele kaart voor B. Henning Wacker Innsbruck
Video hoogtepunten en samenvatting Hartberg - Wacker Innsbruck
Opstellingen Hartberg - Wacker Innsbruck
De opstellingen van Hartberg en Wacker Innsbruck zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hartberg gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Wacker Innsbruck zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Wissels Hartberg
# Speler Pos.
35 Raphael Sallinger K
5 Florian Sittsam M
18 Daniel Geissler M
16 Christian Ilic M
20 Sebastian Mann M
27 Zakaria Sanogo A
24 Dario Tadic A
Formatie 3-4-3
Wissels Wacker Innsbruck
# Speler Pos.
25 Lukas Wedl K
5 Stefan Peric V
23 Florian Rieder M
11 Martin Harrer M
16 Christoph Freitag M
80 Murat Şatin M
7 Patrik Eler A
Voorbeschouwing Hartberg - Wacker Innsbruck

Hartberg en Wacker Innsbruck treffen elkaar in de 17e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sebastian Gishamer en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Hartberg en Wacker Innsbruck in de Tipico Bundesliga vond plaats op 1 september 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Wacker Innsbruck. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Wacker Innsbruck favoriet. 1 keer wist de ploeg van Hartberg te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Hartberg. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Hartberg 0
Winst Wacker Innsbruck 1
Gelijkspel 0
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Hartberg op een 7e positie staat, terwijl we Wacker Innsbruck terugvinden op de 10e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Hartberg - Wacker Innsbruck Opstelling Hartberg Opstelling Wacker Innsbruck Live Hartberg - Wacker Innsbruck Live Hartberg - Wacker Innsbruck kijken Hartberg - Wacker Innsbruck kijken Live Hartberg - Wacker Innsbruck stream Hartberg - Wacker Innsbruck Fox Sports Nabeschouwing Hartberg - Wacker Innsbruck Uitslag Hartberg - Wacker Innsbruck Statistieken Hartberg - Wacker Innsbruck Tipico Bundesliga 2018/2019 Hartberg - Wacker Innsbruck wedden Hartberg - Wacker Innsbruck gokken Hartberg - Wacker Innsbruck Unibet