Nabeschouwing Rapid Wien - Sturm Graz (0-0) || Tipico Bundesliga 2018/2019

Zondag 9 december 2018 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2018/2019 neemt Rapid Wien het zondag 9 december 2018 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Sturm Graz. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Stadion in Wien.

Via de Rapid Wien - Sturm Graz live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rapid Wien - Sturm Graz (0-0)

De Tipico Bundesliga 2018/2019 wedstrijd tussen Rapid Wien en Sturm Graz geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Rapid Wien en Sturm Graz gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Robert Schörgenhofer niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Rapid Wien - Sturm Graz 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rapid Wien - Sturm Graz teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor P. Zulj Sturm Graz
32' Wissel Rapid Vienna Wissel M. Barać voor M. Sonnleitner Rapid Vienna
38' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor S. Schwab Rapid Vienna
47' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor S. Lovric Sturm Graz
60' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor M. Martic Rapid Vienna
76' Wissel Rapid Vienna Wissel D. Alar voor P. Schobesberger Rapid Vienna
76' Wissel Rapid Vienna Wissel A. Ivan voor B. Bolingoli Mbombo Rapid Vienna
77' Wissel Sturm Graz Wissel M. Pink voor E. Friday Sturm Graz
78' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor S. Hierländer Sturm Graz
83' Wissel Sturm Graz Wissel P. Huspek voor S. Hierländer Sturm Graz
94' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor T. Murg Rapid Vienna
Video hoogtepunten en samenvatting Rapid Wien - Sturm Graz
Opstellingen Rapid Wien - Sturm Graz
De opstellingen van Rapid Wien en Sturm Graz zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rapid Wien gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Sturm Graz zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Rapid Wien - Sturm Graz

Rapid Wien en Sturm Graz treffen elkaar in de 17e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Robert Schörgenhofer en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rapid Wien en Sturm Graz in de Tipico Bundesliga vond plaats op 2 september 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 52 duels tussen beide ploegen is Rapid Wien favoriet. De thuisploeg wist 20 keer te winnen, terwijl Sturm Graz slechts 16 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 16 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Rapid Wien 20
Winst Sturm Graz 16
Gelijkspel 16
Totaal 52

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rapid Wien op een 8e positie staat, terwijl we Sturm Graz terugvinden op de 7e plaats.