Nabeschouwing Rapid Wien - Wacker Innsbruck (2-1) || Tipico Bundesliga 2018/2019

Zondag 26 augustus 2018 - 17:00 uur



In de Tipico Bundesliga 2018/2019 neemt Rapid Wien het zondag 26 augustus 2018 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Wacker Innsbruck. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Stadion in Wien.

Via de Rapid Wien - Wacker Innsbruck live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rapid Wien - Wacker Innsbruck (2-1)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Rapid Wien en Wacker Innsbruck is onder leiding van scheidsrechter Robert Schörgenhofer geëindigd in een 2-1 overwinning voor Rapid Wien. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door S. Schwab, waarmee Rapid Vienna met 1-0 de leiding nam. Rapid Vienna vergrootte in de 69e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Alar op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 89e minuut wist Wacker Innsbruck de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via C. Freitag. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Wacker Innsbruck kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Robert Schörgenhofer, waardoor Rapid Wien dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Rapid Wien - Wacker Innsbruck
Goals
2
1
Balbezit
57%
43%
Gele kaarten
3
2
Schoten totaal
18
17
Schoten op doel
9
6
Aanvallen
140
99
Gevaarlijke aanvallen
88
74
Passes
561
347
Overtredingen
6
13
Buitenspel
5
2
Corners
7
6
Wissels
3
3
LIVE Rapid Wien - Wacker Innsbruck 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rapid Wien - Wacker Innsbruck teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
8' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor M. Hofmann Rapid Vienna
18' Doelpunt Rapid Vienna Doelpunt S. Schwab met assist van T. Murg Rapid Vienna 1-0
25' Gele kaart Wacker Innsbruck Gele kaart voor M. Maak Wacker Innsbruck
32' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor S. Auer Rapid Vienna
34' Gele kaart Wacker Innsbruck Gele kaart voor C. Dieng Wacker Innsbruck
66' Wissel Rapid Vienna Wissel B. Bolingoli Mbombo voor M. Potzmann Rapid Vienna
67' Wissel Wacker Innsbruck Wissel P. Eler voor Z. Dedič Wacker Innsbruck
69' Doelpunt Rapid Vienna Doelpunt D. Alar Rapid Vienna 2-0
71' Wissel Wacker Innsbruck Wissel Í. Durmuş voor S. Rakowitz Wacker Innsbruck
71' Wissel Rapid Vienna Wissel C. Knasmüllner voor A. Ivan Rapid Vienna
77' Wissel Rapid Vienna Wissel A. Kostic voor T. Murg Rapid Vienna
78' Wissel Wacker Innsbruck Wissel D. Gabriele voor M. Harrer Wacker Innsbruck
89' Doelpunt Wacker Innsbruck Doelpunt C. Freitag Wacker Innsbruck 2-1
94' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor B. Bolingoli Mbombo Rapid Vienna
Video hoogtepunten en samenvatting Rapid Wien - Wacker Innsbruck
Opstellingen Rapid Wien - Wacker Innsbruck
De opstellingen van Rapid Wien en Wacker Innsbruck zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rapid Wien gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Wacker Innsbruck zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Wissels Wacker Innsbruck
# Speler Pos.
15 Hidajet Hankič K
19 Florian Buchacher V
18 Stefan Meusburger V
29 İlkay Durmuş M
6 Brian Henning M
21 Daniele Gabriele M
7 Patrik Eler A
Voorbeschouwing Rapid Wien - Wacker Innsbruck

Rapid Wien en Wacker Innsbruck treffen elkaar in de 5e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Robert Schörgenhofer en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rapid Wien en Wacker Innsbruck in de Tipico Bundesliga vond plaats op 4 mei 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rapid Wien. Op basis van de afgelopen 28 duels tussen beide ploegen is Rapid Wien favoriet. De thuisploeg wist 16 keer te winnen, terwijl Wacker Innsbruck slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 10 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Rapid Wien 16
Winst Wacker Innsbruck 2
Gelijkspel 10
Totaal 28

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rapid Wien op een 7e positie staat, terwijl we Wacker Innsbruck terugvinden op de 9e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Rapid Wien - Wacker Innsbruck Opstelling Rapid Wien Opstelling Wacker Innsbruck Live Rapid Wien - Wacker Innsbruck Live Rapid Wien - Wacker Innsbruck kijken Rapid Wien - Wacker Innsbruck kijken Live Rapid Wien - Wacker Innsbruck stream Rapid Wien - Wacker Innsbruck Fox Sports Nabeschouwing Rapid Wien - Wacker Innsbruck Uitslag Rapid Wien - Wacker Innsbruck Statistieken Rapid Wien - Wacker Innsbruck Tipico Bundesliga 2018/2019 Rapid Wien - Wacker Innsbruck wedden Rapid Wien - Wacker Innsbruck gokken Rapid Wien - Wacker Innsbruck Unibet