Nabeschouwing Rheindorf Altach - St. Pölten (1-2) || Tipico Bundesliga 2018/2019

Zaterdag 1 september 2018 - 17:00 uur



In de Tipico Bundesliga 2018/2019 neemt Rheindorf Altach het zaterdag 1 september 2018 om 17:00 uur in eigen huis op tegen St. Pölten. De wedstrijd wordt gespeeld in CASHPOINT Arena in Altach.

Via de Rheindorf Altach - St. Pölten live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rheindorf Altach - St. Pölten (1-2)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Rheindorf Altach en St. Pölten is onder leiding van scheidsrechter Oliver Drachta geëindigd in een 1-2 overwinning voor St. Pölten. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 45e minuut door Pak Kwang-Ryong, waarmee St. Pölten met 0-1 de leiding nam. Rheindorf Altach kwam in de 66e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van B. Zech, die daarmee de stand op 1-1 zette. Aan het einde van de wedstrijd viel dan toch nog de beslissing in de wedstrijd, nadat St. Pölten in de 93e minuut een penalty kreeg. Vanaf 11 meter wist T. Fountas deze te benutten, waardoor de score 1-2 werd.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Oliver Drachta, waardoor St. Pölten dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Rheindorf Altach - St. Pölten
Goals
1
2
Balbezit
58%
42%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
14
9
Schoten op doel
5
6
Aanvallen
114
85
Gevaarlijke aanvallen
81
45
Passes
567
349
Overtredingen
14
15
Buitenspel
4
2
Corners
7
2
Wissels
3
3
LIVE Rheindorf Altach - St. Pölten 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rheindorf Altach - St. Pölten teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
20' Wissel Rheindorf Altach Wissel A. Grbic voor J. Gatt Rheindorf Altach
45' Doelpunt St. Pölten Doelpunt Pak Kwang-Ryong met assist van D. Luxbacher St. Pölten 0-1
54' Gele kaart Rheindorf Altach Gele kaart voor E. Karic Rheindorf Altach
59' Wissel Rheindorf Altach Wissel V. Müller voor E. Karic Rheindorf Altach
65' Wissel St. Pölten Wissel T. Fountas voor R. Gartler St. Pölten
66' Gele kaart St. Pölten Gele kaart voor D. Luxbacher St. Pölten
66' Doelpunt Rheindorf Altach Doelpunt B. Zech Rheindorf Altach 1-1
70' Wissel Rheindorf Altach Wissel B. Prokopič voor L. Ngwat-Mahop Rheindorf Altach
76' Wissel St. Pölten Wissel R. Ljubicic voor D. Hofbauer St. Pölten
83' Wissel St. Pölten Wissel H. Balic voor D. Luxbacher St. Pölten
93' Penalty St. Pölten Penalty T. Fountas St. Pölten 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Rheindorf Altach - St. Pölten
Opstellingen Rheindorf Altach - St. Pölten
De opstellingen van Rheindorf Altach en St. Pölten zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rheindorf Altach gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en St. Pölten zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Formatie 5-3-2
Wissels Rheindorf Altach
# Speler Pos.
1 Martin Kobras K
32 Felix Luckeneder V
28 Boris Prokopič M
22 Stefan Nutz M
17 Valentino Müller M
15 Sherko Kareem Lateef Gubari A
8 Adrian Grbic A
Formatie 3-4-1-2
Wissels St. Pölten
# Speler Pos.
32 Thomas Vollnhofer K
8 Michael Ambichl M
20 Daniel Schütz M
14 Husein Balic M
39 Robert Ljubicic M
9 Taxiarchis Fountas A
33 Issiaka Ouédraogo A
Voorbeschouwing Rheindorf Altach - St. Pölten

Rheindorf Altach en St. Pölten treffen elkaar in de 6e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Oliver Drachta en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rheindorf Altach en St. Pölten in de Tipico Bundesliga vond plaats op 12 mei 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor St. Pölten. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is Rheindorf Altach favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl St. Pölten slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Rheindorf Altach 5
Winst St. Pölten 2
Gelijkspel 1
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rheindorf Altach op een 12e positie staat, terwijl we St. Pölten terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Rheindorf Altach - St. Pölten Opstelling Rheindorf Altach Opstelling St. Pölten Live Rheindorf Altach - St. Pölten Live Rheindorf Altach - St. Pölten kijken Rheindorf Altach - St. Pölten kijken Live Rheindorf Altach - St. Pölten stream Rheindorf Altach - St. Pölten Fox Sports Nabeschouwing Rheindorf Altach - St. Pölten Uitslag Rheindorf Altach - St. Pölten Statistieken Rheindorf Altach - St. Pölten Tipico Bundesliga 2018/2019 Rheindorf Altach - St. Pölten wedden Rheindorf Altach - St. Pölten gokken Rheindorf Altach - St. Pölten Unibet